mandag den 28. februar 2011

Thøhø...

 ..Det er muligt det bare er mig, men jeg kan altså ikke lade være med at synes det er lidt pudsigt at Skødekontoret og Fertilitetsklinikken deler lokaler.. :)

søndag den 27. februar 2011

Og den kan vinke...


 ..Og moren er mægtig stolt :)

Mors lille hjerteknuser..


 ..Ja undskyld! Men vi har fandme en lækker unge..!!! Og jeg deler ham gerne med jer.. Enjoy :)

De Originale Kopier.....Aka tre små mænd og deres tre små guitarer eller måske i virkeligheden bare Jesper, Andreas og Mikkel..! Og nok er de små, men deres lyd er stor og skøn og herlig.. Og man bliver sgu glad af at lytte til alt det trylleri de får ud af de dersens ukuleler som det jo faktisk er.. Og man kan på en eller anden besynderligvis ikke lade være med at smile og blive lidt let om hjertet når der bliver uddelt små tilfredse og anerkendende blik de tre i mellem.. Samhørigheden er der vist ingen tvivl om. De tre er et match! Og nok er de kopier, men de er i den grad originale...

Giv dem et lyt lige her..

Forår på dåse..

 ..Det kunne nu være rart om det osse snart var til at se lidt forår udenfor.. Indtil videre nøjes vi med at nyde det indendøre... På dåse... :)

lørdag den 26. februar 2011

Orden på sagerne...


..Jeg har fået ryddet lidt op i stoflageret og så har Jesper været så sød at lade det overtage skabet, som ellers rummede hans samling af Cars-biler! Det er blevet ret fint synes jeg.. Og så samler det knap så meget støv som før da det lå i den åbne reol! Den fine spilleugle er et loppefund - jeg er så heldig at have fire spilledåser i samme stil liggende.. De kommer med på forårsmarkedet i Odense :)

fredag den 25. februar 2011

Det var de der Bloglege vi kom fra...

..Jeg er blevet tagget i et par bloglege som jeg ikke har fået svaret på... Det er slet ikke fordi jeg ikke rigtig gerne vil lege med, jeg har bare haft lidt underskud af det dersens tid.. :) Men det bliver der lavet om på lige nu...

..Tusind, tusind tak til Sara, Karen og Naja Luise for den fine award! Det varmer :) Med awarden følger nogle opgaver blandt andet at skrive 8 ting om sig selv - dem kan I læse lige her - hvor jeg osse har sendt legen videre til 8 bloggere som helt klart er et klik værd! Det er både Sara, Karen og Naja Luises blogs nu i øvrigt osse :)


..Og endnu en fin award har fundet vej til mig - denne gang fra NostalgiBolig - Tusind tak :) Med til denne award følger osse en udfordring bestående af syv spørgsmål.. Here goes:
1. Tag den nærmeste bog og slå op på side 18, linje 4. Hvad står der?  
Dette fintfølende nervesystem, som er årsagen til, at du ofte må...
2. Hvad var det sidste, du så på tv?
Det Nye Talkshow, med skønne, skønne Anders :)
3. Bortset fra computeren hvad hører du så nu?
..Fjernsynet..
4. Hvornår var du sidst ude og hvad gjorde du da?
I eftermiddags, hvor jeg tømte alle de gode genbrugsbutikker i Århus N..!
5. Hvad har du på nu? 
NATTØJ og ikke den frække slags, men derimod den rigtig slaskede, slidte slags der ikke tåler dagslys.. Et af privilegierne ved at være alene hjemme :)
6. Hvad var den sidste film du så?
Åh, jeg er så elendig til at huske sådan noget.. Den sidste film jeg så i biografen var Black Swan og den var røvgod :)
7. Hvis du skulle overveje at flytte til udlandet?
Åh, der er mange steder jeg gerne ville bo.. Berlin er en af mine absolutte ynglings byer, men Canada har osse en særlig plads i mit hjerte.. Men jeg har det nu osse ganske godt herhjemme :)
 
 
 ..Og sidst, men slet ikke mindst så har Frk. Rikzen tagget mig i en blogleg, der går ud på at tage et print screen af skrivebordsbaggrunden på sin computer og fortælle lidt om hvad man har liggende..
 
 
..Nu er det ikke så lang tid siden jeg fik ny computer, så det er ikke det helt vilde jeg har liggende.. Faktisk så er jeg ret god til at holde orden på min computer, i hvert fald på skrivebordet - dokument mappen er en helt anden snak :) Baggrunden er jo naturligvis et billede af min lille fis.. :) ..Papirkurven er fyldt, hvilket vist osse er ret karakteristisk for mig - jeg er virkelig dårlig til at få den tømt! Jeg er en idiot til teknik, så jeg er en dedikeret tilhænger af Paint! I højre hjørne er der en mappe kun med skønne ideer til forårsmarkedet - nu må vi se hvor mange af dem der rent faktisk bliver til noget.. :)
 
Endnu engang tusind tak for tags'ne, det er altid så hyggeligt :) 

Hvis du siger tranebærjuice...

 ..Så siger jeg cosmopolitan... - det behøver jo ikke være kedeligt at have blærebetændelse og det er vel fredag! Og der er desuden ikke noget bedre end et skvæt alkohol til at booste virkningen af pencilin..!

God weekend, Blogland :)

What a day..

..Mit underliv skaber sig som aldrig før..! Men det har nu alligevel været en okay dag.. Det har været et helt fantastisk flot vejr og når man nu skal ud af døren efter tranebærjuice, så kan man jo ligeså godt slå et smut omkring genbrugsbutikkerne på vejen.. :)


 ..Den skønne blåmejse er fra Føtex, men er den ikke skøn..?
...Blå Kors har poser med deres eget herlige design..

..Et par nye natdragter (25 kroner pr. stk.) og hjelme i ren uld (20 kroner pr. stk.) fra Føtex kom osse med hjem.. :)

WOW...

..Jeg har fået en pakke..! Lige før jul deltog jeg i en lille blog-pakkeleg hos Camille.. Og nu har jeg langt om længe fået sendt en pakke tilbage til Camille og til to nye deltagere.. Og nu har jeg så fået den første pakke retur! Pakken er fra søde Charlotte med bloggen Morslille og den er ganske fantastisk :)
..Jeg har aldrig mødt Charlotte i virkeligheden og alligevel har hun formået at lave en pakke der bare er SÅ meget mig..! Og Jesper og Arthur for den sags skyld for sørme om hun ikke osse har forkælet dem.. :) Tusind, tusind tak Charlotte - vi er SÅ glade for det hele! Og Arthur har allerede drønet hele lejligheden rundt i sin lækre vest :)

Mere entré..

..Lige et par nye billeder fra entréen..


..Perlehyacinter og påskeliljer er helt klart nogle af min favoritter blandt forårsbebuderne.. Og så er der kommet en lille mis op i anledning af fastelavn.. Jeg synes fastelavn er en ret fin tradition og jeg håber sådan det er en tradition vi kan komme til at gøre lidt mere ud af når Arthur bliver lidt ældre indtil videre nøjes jeg med at pynte med de fine katte.. De er vist købt i Fætter BR, så vidt jeg husker :)

Søvnløs..

..Jeg kan ikke sove.. Jesper og Arthur tog i sommerhus onsdag morgen og kommer først hjem på lørdag..! Det er f..... mærkeligt.. Derudover så har jeg raget en blærebetændelse til mig og den gør bare mere og mere ondt! ØV..! 
 ..Heldigvis har jeg haft dejligt besøg af søde Julia og vi har snakket forårsmarked.. Ih, hvor er det altså spændende og snart..!!! :)

..Og se så lige en smuksak jeg har i min vindueskarm.. Det er muligt det stadig er vinter udenfor, men herinde i varmen har vi altså tyvstartet på foråret..

onsdag den 23. februar 2011

Ind i det fri... ..Vores "lounge" er en billig briks fra Jysk, en masse store hjemmesyede puder, et langhåret grønt tæppe fra Ikea, en tallerkenrække og en fotostat af en skov... Jeg elsker det.. :)

Nøgne træer... ..Jeg har (osse) en ting for træer.. Med eller uden tøj på.. Her får I dem uden :)

Den gule skænk...

..Er helt klart en af de ting vi holder mest af i vores lejlighed! Da vi fandt den i Den Blå Avis var  den hvid med en lakeret træplade på toppen.. Jeg glemmer aldrig Jesper ansigtsudtryk da jeg proklamerede at den altså skulle males GUL..! 

Men gul blev den og vi snakker rigtig tit om hvor glad i låget man faktisk bliver af at stå op til synet af sådan en solgul fætter.. :)
 ..Skænken er malet med Servalac halvblank dækkende maling til træ og metal, med farvekode S0580-Y10R, kulør NCS *STM. Købt hos Colorama på Nørreallé i Aarhus.
..Jeg mangler stadig at male de to låger, der hører med, men det er et af den slags projekter der bare altid bliver nedprioriteret..! :)

tirsdag den 22. februar 2011

Vores entré...

..Jeg synes faktisk en entré er en ret vigtig del af et hjem..  Det er helt klart et sted der fungerer bedst når der er god plads og orden på tingene.. Men det er altså osse det sidste man ser når man går hjemmefra om morgenen og det første man ser når man kommer hjem om aftenen, så det er osse ret vigtigt at det er et sted med lidt personlighed og hygge, der ikke bare er et funktions/gennemgangsrum..! Hjemme hos os er vi  helt klart bedst til det med hygge og personlighed, orden og funktionalitet er noget vi stadig øver os i at praktisere.. :)

..Oven på spejlet bliver ynglings ting udstillet og den turkise troldgren bliver osse indimellem pyntet op, selvom den osse er ganske dekorativ uden..

..Regnvejrsskyen har dejlige Julia lavet! Jesper vandt den faktisk i en give away på hendes blog fordi han var der første fyr nogensinde der have kommenteret på hendes blog :) Jeg synes den er helt vidunderlig og nu kan det ikke lige ses på dette billede, men den hænger faktisk lige over vores paraplystativ :)

Med fare for at gentage mig selv...

..For et lille stykke tid siden kontaktede Joan mig og spurgte om jeg havde lyst til at vise vores lejlighed frem på hendes blog.. Det havde jeg da helt bestemt og i den forbindelse fik jeg taget en masse billeder af vores lille hjem.. Mange af dem kan du se her hos Joan.. :) Men jeg har mange flere billeder liggende og jeg synes faktisk det kunne være lidt sjovt at have dem her på bloggen osse, så jeg håber de af jer der har set billederne før kan holde ud at se dem igen! Nu er I i hvert fald advaret :)

..Faktisk så bringer Joan hver søndag billeder fra inspirerende bloggeres inspirerende hjem og jeg ved at hun gerne hører fra dig, hvis du skulle have lyst til at vise dit hjem frem for os. Og det har du da :) Du kan skrive til Joan på joan@wooz.dk! ..I det hele taget så er Joans blog et klik værd!

For 10 kroner i Netto...
 ...Jeg synes simpelthen det er så herligt... :)

mandag den 21. februar 2011

Mandag..

 ..Et veloverstået besøg af sundhedsplejersken blev fejret med en tur i Botanisk Have, fodring af Brabrandstiens ænder og varm chokolade.. :)


 ...Jeg kan ikke komme i tanke om en bedre mandag.. :)