mandag den 21. februar 2011

Mandag..

 ..Et veloverstået besøg af sundhedsplejersken blev fejret med en tur i Botanisk Have, fodring af Brabrandstiens ænder og varm chokolade.. :)


 ...Jeg kan ikke komme i tanke om en bedre mandag.. :)

11 kommentarer:

 1. Skønne bileder. Lyder som en rigtig dejlig mandag. Hvad er det mon for noget harlekinstof yderst til højre på det nederste billede!? Det ku jeg godt se mange muligheder i:)

  SvarSlet
 2. Jøsses!! Det ser godt nok bare lækkert ud!!

  SvarSlet
 3. Det ligner da bare en fabelagtig mandag. Skønne billeder!

  SvarSlet
 4. MOOMIN KIKS!!

  Jeg bliver simpelthen nød til at høre, hvor I for dem fra... Jeg har kun en tom papkasse tilbage. Nogle har spist de kiks, som engang var i! ;o)

  SvarSlet
 5. Malene-
  Ja, ikke :) Jeg har forgæves søgt efter sådan noget harlekinstof, men måtte give fortabt, så det er faktisk mit aller første patchworkprojekt :) Det tog lang tid, men har været det hele værd! Fedt du lagde mærke til det :)

  Helene-
  10 kroner pr. pakke i Netto :)

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig har du selv lavet det:) Jeg har set noget harlekinstof i stof og stil - både sort/hvid og multifarvet, men det farvede er slet ikke så fint i farverne som dit projekt. Er det et tæppe?

  SvarSlet
 7. Uh, det må jeg lige have kigget på :) Det er et sleeve til min computer, men det er blevet lidt for småt så jeg må i gang igen.. :) Men det brune nedenunder er et tæppe, det er bare syet af nogle større tern! Jeg drømmer lidt om et sengetæppe, men har ikke helt taget mig sammen endnu.. :)

  SvarSlet
 8. Øv,hvor ærgerligt. Kan du ikke sprætte op og tilføje en række eller to? Åh ja, et sengetæppe i harlekintern kunne være skønt, men forstår hvorfor du ikke er kommet i gang endnu:)

  SvarSlet
 9. Elsker ænder, kærestens fiiiine strik-halstørklæde, mummikex og fiiint laptopsleeve.. Ja - og Arthur selvfølgelig ;0)

  SvarSlet
 10. Åh, jeg vil også have en baby! Og harlekinpuder. Hvordan har du lavet tæppet? ;-)

  SvarSlet
 11. Helt igennem i orden mandag! Flere af den slags - tak. Dejlige stemningsbilleder.

  SvarSlet