tirsdag den 22. februar 2011

For 10 kroner i Netto...
 ...Jeg synes simpelthen det er så herligt... :)

10 kommentarer:

 1. hehe, ja den stod jeg også med i går, og tænkte. Nej hvor en fantastisk ide! Så nu står der en bette ko hjemme i mit vindue, og glor på at karsen gror. Det er da en herlig ting.

  SvarSlet
 2. Helt fantastisk - når foråret ikke vil komme ude, er det cool, at man kan bygge sit eget forår inde ...skal da helt sikkert en tur forbi Netto!

  SvarSlet
 3. Har set den skønne karsepakke, så herlig!!

  Stine:)

  SvarSlet
 4. Aaaah hvor er den bare überskøn, hvis ikke karse lugtede så forfærdenligt, skulle der være sådan en sød lille sag i mit hjem også.

  SvarSlet
 5. Jeg skal da helt klart forbi Netto imorgen...herlig lille forårsteaser (: - tak for tippet!

  SvarSlet
 6. Jeg skal da helt sikkert også en tur i Netto i morgen. Storebror vil elske at få ko på 1. ;)

  SvarSlet
 7. De bakker er så sjove. Har købt et par bakker til min familien med hver deres dyr. De kan også købes i Føtex til samme pris.

  SvarSlet
 8. Totalt skønne. Jeg har stået og smilet lidt til dem i Netto. Og hvis man er vilde med dyrene men ikke kan lide karse kan man bare så pyntegræs i stedet (fås på førende frøstativer under børnefrø)

  SvarSlet
 9. ÅÅÅ, hvor den var fin. Du har jo også en så nydelig blogg. Her legger jeg meg til som følger. Skulle ønske vi hadde Netto i Norge, da skulle jeg ha kjøpt denne med en gang. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk om du har lyst også. Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre. Beste hilsner fra Wilhelmines blogg i Norge

  SvarSlet