onsdag den 25. maj 2011

En dejlig dag....

 ..Det er lige hvad jeg har haft i dag..! Jeg har haft besøg af en kær barndomsveninde, som vores flytning pludselig har bragt mig tæt på igen :) 

..Og så havde hun sørme gaver med..


 ..Det herlige 'wild bunch',  som faldt i hele familiens smag..

..Et skønt neon klistermærke..

 ..Og fine, fine perler.. Jeg ved ikke om I kan fornemme det, men nogle af perlerne er sådan lidt pom pom-agtige bare med et lille plasticrør i midten så de er nemme at trække på snor, de er super fine.. De er fra den berygtede Husflid i KBH!

..Og de er selvfølgelig allerede kommet på snor og hænger nu om min hals og minder om en dejlig dag...

..Rakel tog faktisk en masse skønne billeder fra vores lejlighed, så hvis du har lyst til at se hvordan vi indtil videre har indrettet i vores nye hjem, så kig ind til Rakel lige her.. :)

3 kommentarer:

 1. Skønne gaver hun havde med - er vild med dyrene :) Har lige været inde og lurer billederne af jeres nye lejlighed - den er fed, elsker jeg måde at indrette på :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor er jeres nye lejlighed da bare hyggelig, kan godt forstå at Rakel følte sig godt tilpas. Synes at det ser vildt godt ud:-)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en skøn dag...og sikke en sød veninde, sådan at komme med masser af lækre gaver:-)

  Jeg har allerede kigget med hos Rakel...og som jeg skrev til Rakel, så er mit næste livs ønskebolig nu udvidet til en kombination af dit hjem, Rakels hjem, Fjeldborgs hjem og Den Gode Feen´s hjem:-)

  Hvor bor i bare skøn, lige sådan et sted hvor man har lyst til at blive hængende...bare fordi der er rart at være:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet