onsdag den 6. februar 2013

Hverdagsglimt.. #6
 ...Lidt af alt det der sker for tiden.. Mest af alt fylder maven lige nu.. Kun 20 dage til termin!!!! Vi er i gang med en opgradering af vores sove/baby/kreaværelse, det bliver så fint! Og så har jeg haft gang i et lille hurtigt krea-projekt som jeg forhåbentlig kan løfte sløret for på fredag :)

21 kommentarer:

 1. 20 dage? Det er ikke længe... Bliver vildt at være forældre til to (kan jeg forestille mig).
  Hvor er de fine strømper forresten fra? Lindex?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig ikke ret længe!! Og ja det er lidt at tænke på :) Strømperne er nogle vi købte i Netto for længe siden, men som først passer nu. Jeg ved desværre ikke hvem der har lavet dem!

   Slet
 2. Fine glimt. Mummi sokker, suk så fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene :) Og sokkerne vakte bestemt osse glæde hos Arthur :)

   Slet
 3. Dejlige glimt! Er så spændt på resultatet af det lille projekt jeg sendte videre til dig, sender du ikke lige billeder? Og hvor er maven bare stor og fin. Spændende hvornår det bliver. Er det mærkeligt at finde babysagerne frem igen?

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK :) Den er stor og fin og tung!!!! Jeg skal til jordemoder på onsdag igen, det bliver spændende! Og ja det er mærkeligt at finde alle tingene frem igen, men osse rigtig hyggeligt og meget, meget svært at holde tårerne tilbage når man står der med alle de små ting og pludselig husker en hel masse :)

   Slet
 4. Skønne billeder med små glimt :) Uhh 20 dage, det er jo lige om lidt. :)

  SvarSlet
 5. Hvor er du blevet flot! Sikke en fantastisk mave. Bliver helt misundelig. ;0) Og dejligt med lidt hverdagsbilleder - du fanger altid det nære.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Louise :) Jeg er ved at være klar til at sige farvel til den og hej til lillebror, men når først den er væk så kommer jeg helt sikkert osse til at savne den :)

   Slet
 6. I hvor ser den mave dejlig ud. Jeg er meget imponeret over, at I virker klare til baby. Jeg har 14 dage til termin, og det er ikke rigtig sunket ind at jeg skal have et barn ekstra med hjem inden alt for længe.

  *fruF

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha.. Jeg tror netop grunden til vi virker klare er at den slet heller ikke er feset ind her endnu :) Første gang var det ligesom lidt mere det alting handlede om og man kunne sådan fordybe sig i graviditet og babytanker, denne her gang synes jeg bare tiden er forsvundet og jeg har det sådan lidt 'fuck, hvad er det vi har rodet os ud i'..!!! Men altså jeg satser på at når først storken lander så bliver det helt fantastisk :)

   Slet
 7. Ihhh såå fin du er ! Hvor er de fine svampe knapper fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er faktisk købt hos Café Reborn som jeg skrev om den anden dag.. Min veninde Maj, der har stedet har en ret stor perle samling som hun sælger lidt ud af dernede :)

   Slet
 8. Smukke billeder, og FANTASTISK mave! Hvor ser du godt ud! Og så ELSKER jeg dine personlige fotos, der gang på gang får mig til at føle at jeg rent faktisk står i dit hyggelige hjem! Tak for turen igen igen! ;-)

  Totalt meget god karma i din retning til fødslen! Og ha' en fantastisk dag, skønne Mejse!

  Kram fra Jane

  SvarSlet
 9. Åhh ja nogle dejlige glimt søde Mejse :)
  Og ja for søren da en lækker mave!!!

  SvarSlet
 10. Dejlige glimt og skønd babymave, vildt der kun er 20 dage til! Håber du får en fantastisk og nem fødsel og tænk lige om lidt ligger den en lille en i dine arme :)

  SvarSlet
 11. Det er jo lige om lidt! Er det en retro bambi-kørepose jeg spotter, der hænger på tremmesengen? Sådan én havde min den lille også - desværre voksede den lille røver så hurtigt, at den passede ham midt sommer..

  SvarSlet