lørdag den 9. februar 2013

Et fastelavnsris......Jeg blev spurgt om jeg ville designe et fastelavnsris til et fastelavnstema i Børsen og det ville jeg da rigtig nok gerne. Desværre kom det ikke med i det endelige layout, men I skal da ikke snydes for frugten af mit arbejde :) Det meste af pynten giver vist sig selv, men silkepapirs-blomsterne skal jeg nok lave en DIY på, dem synes jeg nemlig selv er blevet ret fine! De fine svampeperler er købt hos Café Reborn, som jeg skrev om den anden dag. Maj, der ejer stedet har en skøn perlesamling som hun sælger lidt ud af.. Pom Pom-guirlanderne er lavet af pom pom'er fra Tiger som er trukket på sytråd. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har lavet et fastelavnsris, men nu hvor vi har et synes jeg pludselig det er en hel genial opfindelse.. En dejlig måde at få lidt spræl og ballade ind i stuen på :) Og måske et bud på en kreativ start på vinterferien..?! :)

20 kommentarer:

 1. Ih, hvor er det fint! Gid jeg havde tænkt på det - jeg må se, om jeg kan huske at få pyntet til påske, når den tid kommer ;)

  SvarSlet
 2. Skønt, skønt ris! Virkelig inspirerende og humørfyldt:-)

  SvarSlet
 3. Årh det er fint! Og øv at det ikke kom med!

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint Mejse. Jeg havde sådan håbet merle kom hjem med et fra børnehaven i år, men desværre ikke.... Vi må lave dem selv til næste år.

  Jeg elsker alt hvad du finder på :-)

  SvarSlet
 5. Fastelavnsris er den fineste tradition, som desværre er ved at forsvinde lidt. Dit er mega festligt! Shame on Børsen ikke at bruge det.

  SvarSlet
 6. Det er superfint. Jeg har lavet fastelavnspynt med børnene i børnehaven, men vi kom faktisk aldrig så lagt, som til at sætte pynten på ris. Til gengæld pyntede vi fastelavnsboller til den store guldmedalje.
  God weekend.
  Kate

  SvarSlet
 7. Hvor fint mejse- jeg får helt lyst til at lave et ris:) go weekend til jer

  SvarSlet
 8. Det blev bare så fint, Mejse. Jeg vidste du ville være den bedste til det!

  SvarSlet
 9. Det er virkelig fint, og som det dog hygger ;)

  SvarSlet
 10. Flotteste fastelavnsris nogensinde :)Du er bare så dygtig :)- siger en stolt svigermor.
  Kram og knus

  SvarSlet
 11. ,,, med knald på :) Hvor er det fedt :)

  SvarSlet
 12. Det er da det mest festlige fastelavnsris jeg nogensinde har set - glade farver :)

  SvarSlet
 13. Det er virkelig et smukt fastelavnsris, den tilfører en masse smukke farver.
  /tina

  SvarSlet
 14. gud hvor er det lækkert, er helt vil med bogstaverne!!!!

  SvarSlet
 15. Det er fabelagtigt! You're the bomb. Jeg kan særligt godt lide chokolademariehønerne. Ps. Jeg savner Arthur. Pps. Hvornår føder du? Tak for sidst!!! Kh TanteT

  SvarSlet
 16. Super festligt, Mejse!

  Jeg googlede lige fastelavnsris og fandt dit og hvor er det bare skønt og festligt. Det kan være at jeg skal lade mig inspirere, da vi går med planer om at holde vores første fastelavnsfest siden vi flyttede til New Zealand :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet