tirsdag den 19. februar 2013

Cykelmyg og bølgebrus......Forrige weekend havde vi billetter til Cykelmyggen Egon i Aalborg Teater. Det var en helt fantastisk oplevelse! Arthur har længe været vild med både bogen og filmen og da vi så forestillingen kom til Jylland var jeg slet ikke i tvivl om at vi måtte af sted, selvom han måske nok var lidt for lille.. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning, det var virkelig noget der gjorde indtryk på vores store dreng og der er blevet snakket om det hver dag siden og vi har danset utallige gange til alle de skønne sange fra forestillingen. Og så må jeg jo nok indrømme at jeg blev gevaldig rørt over at se selveste Flemming Quist Møller på scenen, som historiens fortæller, i det fineste sommerfugle-kostume :) Forestillingen spiller på Aalborg Teater indtil den 23. marts og er helt sikkert værd at køre efter! Efter en dejlig dag i Aalborg kørte vi videre nordpå og nød et par kolde dage i sommerhus, ved det smukkeste Vesterhav, med brændeovn og masser af varme drikke :)

5 kommentarer:

 1. Vesterhav kom nu og blæs mig i gang! :-) Sorry... Min indre Nephew-fan så lige sit snit til at lufte fanen.

  Er lidt misundelig på jeres besøg hos Cykelmyggen og Co. Herhjemme har Egon altid heddet Snikkelmyggen. Hvorfor ved jeg ikke rigtig, men verdens sødeste historie i hvert fald :-)

  SvarSlet
 2. Hvor gammel er Arthur?
  Jeg har lidt overvejet at tage min dreng på 3,5 med ind og se den, men troede egentlig at han var for lille.
  Dejlige billeder for øvrigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Arthur bliver 3 til maj! Han synes det var kanon, men der var andre børn derinde osse ældre end Arthur som blev lidt kede af det i de mere 'uhyggelige' scener. Men det afhænger nok osse lidt af om de kender til historien. Forestillingen er vist nok anbefalet fra 5 år, men der var mange yngre end det inde at se den da vi var afsted. Vi snakkede rigtig meget med Arthur om det inden, læste bogen og kiggede på pressebillederne fra forestillingen, så han vidste f.eks. at der var en lidt uhyggelig edderkop med :)

   Slet
  2. Super! Så kan det være at Silas skal med ind og se den. Glæder mig sådan til at han kan komme i teatret. Husker det selv som magisk da jeg var lille :-)

   Slet