tirsdag den 31. januar 2012

Hej vinter..

 ..Så kom du sgu alligevel..! Hvid, kold, smuk og lidt besværlig som altid.. Jeg har købt nye vinterstøvler og et par fine gamle skøjter i genbrug til 25 kroner og de passer perfekt. Nu må vi se om jeg når at få dem skøjtet til i år, for de næste par uger blive travle.. Uanset hvad så synes jeg de pynter helt fantastisk :)

fredag den 27. januar 2012

Fredagsguf...

...Herhjemme danser vi weekenden ind til denne lille perle af en musikvideo.. New Zealandske Kimbra er trods sine kun 21 år (!!!) allerede en vældig erfaren og stilsikker dame og debutalbummet Vows som udkom i 2011 er på alle mulige måder et lyt værd :)

mandag den 23. januar 2012

Vi har fået hest..


 ..En fin gammel krikke købt hos Mødrehjælpen her i Viborg :)

torsdag den 19. januar 2012

Momses design...


 ..Min mor har strikket den fineste vest til Arthur.. Tænk, det vidste jeg slet ikke hun kunne :)

..Og det bedste af det hele var næsten dette fine label, som var syet på.. For det kan da næsten kun betyde at der er mere på vej :)

onsdag den 18. januar 2012

Favicon, hvad for en...?!?


..Jeg har efterhånden fået en del kommentarer på den lille røde ballon, der dukker op i browserlinjens adressefelt når man besøger min blog.. For det første så skal I have tusind tak for alle komplimenterne på den og det nye design generelt :) Og for det andet så vil jeg mægtig gerne dele med jer hvordan i selv får jeg sådan en fin lille fætter!

..Et favicon (favorites icon) er et meget lille billede i formatet 16x16 pixels som man kan tilknytte sin blog/hjemmeside etc. Det bliver oftest vist til venstre for adressefeltet. Når man bogmærker en side, der har et favicon, vil det osse blive vist i bogmærke linjen ligesom man osse kan se min røde ballon på de blogrolls hvor min blog er tilføjet i stedet for det lille Blogger favicon, der ellers vises. Faviconet er altså bare et lille billede, der gør det hurtigere og nemmere at identificere sine yndlingsblogs og som lige giver det der lille ekstra for helheden :)

..Men hvordan får du så din egen favicon? Det er faktisk ret simpelt.. Først skal du vælge et billede du vil bruge.. Her vil det måske en god ide at vælge noget der har relevans for din blog eksempelvis noget fra dit layout, som dine læsere vil kunne genkende. Dernæst skal du tænke over at jo enklere motiv, jo nemmere er det at se og genkende.. Det er altså et meget lille format især når man ikke ved hvad billedet skal forestille, hvis I forstår!

..Under menupunktet design i dit blogger betjeningspanel kan du redigere dit favicon.. Før du tilføjer dit eget vil du kunne se det orange blogger B, hvor min ballon er på dette billede. Tryk på rediger..

 ..Du vil nu se dette vindue på din skærm.. Her kan du uploade et kvadratisk billede direkte fra din computer.. Det sad jeg længe og tumlede med og lige meget hvor meget jeg prøvede så blev det bare aldrig lige som jeg gerne ville have det til at være.. Derfor søgte jeg lidt rundt på nettet om prøvede en del forskellige teknikker og sider af indtil jeg fandt denne her Favicon-generator! Det super fantastiske ved denne side er at man kan uploade billeder i stort set alle formater og størrelser (det gælder dog stadig at jo enklere, jo bedre) og så omdanner generatoren billedet til et favicon i super flot kvalitet sammenlignet med de andre sider jeg besøgte.. Det færdige resultat downloader du og det kan derefter uploades som beskrevet ovenfor.. 

..Der kan gå alt fra en time til en uge før dit favicon figurerer i alle webbrowsere, så fortvivl ikke.. Jeg var selv ved at rive håret af fordi jeg ikke kunne finde ud af hvad jeg gjorde forkert, men der går altså lige lidt tid før det registreres alle steder. 

Som det måske fremgår af teksten så er det her en guide til blogs der bruger Blogger.. Hvordan det fungerer i eksempelvis wordpress har jeg ingen forstand på, men det kan I måske google jer frem til :) Anyways så håber jeg det har besvaret lidt af nysgerrigheden omkring den røde ballon og så glæder jeg mig til at se en hel masse små nye favicons poppe op rundt omkring i det ganske Blogland. Jeg er i Århus indtil sent i aften, men vil efterfølgende være behjælpelig med eventuelle spørgsmål, så langt mine evner rækker :) 

tirsdag den 17. januar 2012

Prikker...

 ..Jeg har købt nogle fine nye prikker i H&Ms webshop.. Indtil nu har vi levet med det klamme gamle badeforhæng, der hang her fra den tidligere ejer.. Det var SÅ skønt at få det smidt ad H til...

 ...mmh, jeg vidste slet ikke man kunne blive så glad for et skide badeforhæng, men det kan man åbenbart :) Den orange bademåtte under vasken er i øvrigt fra selvsamme webshop..

Jeg venter på noget godt...

 ..Lige om ikke særlig længe banker denne smuksak nemlig på min dør ♥

..Bladet ovenover forevigede jeg på en gåtur forleden.. Det stod bare der helt alene, lille bitte og fint.. Og tænk engang sådan en lille åndssvag ting, gjorde bare min dag hundred gange mere værd :)

søndag den 15. januar 2012

Somebody That I Used to Know...

..Jeg har de seneste dage været himmelhenrykt over denne youtube video med Walk off the Earth....


..I dag viste ham her mig så the real shit.. Nemlig originalen af Gotye og nu er jeg så lige endnu mere meget himmelhenrykt! En fortsat dejlig søndag til jer :)

fredag den 13. januar 2012

Mon der er nogen, der kender nogen..?!?

 ..Som kunne tænke sig at få et kreativt rodehoved som mig til rådighed i en hel uge? 

..Sagen er den at jeg på min uddannelse er blevet tilbudt at komme i en uges erhvervspraktik. Det er ikke særlig lang tid og for at det ikke skal være lyv, så er jeg endnu ikke startet på hovedforløbet endnu.. Ergo kan jeg ikke engang prale med at kunne det helt vilde endnu.. Altså i forhold til det jeg gerne skulle kunne når jeg er færdig.. Og det er derfor overhovedet ikke relevant at praktikstedet har nogen relevans for min uddannelse..

MEN jeg vil gøre ALT for at slippe for at gå i skole i en hel uge :) 

Ugen det drejer sig om er uge 6 og de eneste krav til praktikstedet er at det ligger i København og på en eller anden måde er bare det mindste kreativt! Og så skal det helst være hos nogen, der godt kan lide kage for jeg fylder nemlig osse år i lige præcis den uge :)

Skulle der mon sidde nogen derude som kender et sådant sted, så hører jeg meget, meget gerne fra jer :)

torsdag den 12. januar 2012

Fingermaling...
 ..Nogen dage rækker mit mor-overskud lidt længere end andre dage og så kan man godt få lov til at fingermale :) Og når det hele først er fundet frem, så synes moren faktisk osse selv det er lidt hyggeligt at klatte rundt i.. Maleriet på det første billede har vi lavet sammen, Arthur og jeg.. Det er en ret kompliceret historie der udspiller sig, som jeg ikke længere helt kan huske.. Men det er noget med et spøgelse og en bjørn.. I ramme det skal det i hvert fald :)

mandag den 9. januar 2012

Med ny VALO vasker du HELT rent...

 ..Inspirationens veje er uransagelige og lige som jeg for alvor havde valgt at takke af her på blåmejsen faldt jeg over noget som jeg synes var så helt igennem fantastisk! Mit hjerte hoppede bogstaveligt et par slag over da jeg så hvad manden-bag-mig-i-køen-i-Føtex lagde op på båndet... Den fineste blå æske med 2,16 kg ny VALO uden fosfat og optisk hvidt som vasker tøjet HELT rent..!!!!

...Nu står der en æske ny VALO, i al sin pragt, i mit køkken og pynter og jeg kan næsten ikke vente til den sidste smule random-vaskemiddel er brugt og jeg skal lægge kridhvide skjorter sammen med strittende lillefinger.. 


..Min første tanke var at der måtte være tale om en lille humoristisk kampagne, men snydt igen.. VALO er intet mindre end genopstået og relanceret og tilmed både svanemærket og dansk produceret! Det forhandles i supermarkeder over hele landet. I vores Føtex er det oven i købet på bud til 20 kroner lige nu..

..Af hjertet tak for alle jeres kommentarer på det nye design. Blåmejsen er nu, uden tvivl, både relanceret og genopstået og én ting er helt sikkert, herhjemme vasker vi fra nu af KUN med ny VALO :)

Nyt år, nyt layout, ny start....

...Vi har holdt jul og budt det nye år velkommen! Og jeg har ryddet op.. Her, der og alle vegne.. i lejligheden, i hovedet og på bloggen og nu tror jeg måske endelig jeg er klar til sådan rigtig at tage hul på det nye år der... 

Tusind tak til alle jer der stadig hænger på :)