mandag den 9. januar 2012

Med ny VALO vasker du HELT rent...

 ..Inspirationens veje er uransagelige og lige som jeg for alvor havde valgt at takke af her på blåmejsen faldt jeg over noget som jeg synes var så helt igennem fantastisk! Mit hjerte hoppede bogstaveligt et par slag over da jeg så hvad manden-bag-mig-i-køen-i-Føtex lagde op på båndet... Den fineste blå æske med 2,16 kg ny VALO uden fosfat og optisk hvidt som vasker tøjet HELT rent..!!!!

...Nu står der en æske ny VALO, i al sin pragt, i mit køkken og pynter og jeg kan næsten ikke vente til den sidste smule random-vaskemiddel er brugt og jeg skal lægge kridhvide skjorter sammen med strittende lillefinger.. 


..Min første tanke var at der måtte være tale om en lille humoristisk kampagne, men snydt igen.. VALO er intet mindre end genopstået og relanceret og tilmed både svanemærket og dansk produceret! Det forhandles i supermarkeder over hele landet. I vores Føtex er det oven i købet på bud til 20 kroner lige nu..

..Af hjertet tak for alle jeres kommentarer på det nye design. Blåmejsen er nu, uden tvivl, både relanceret og genopstået og én ting er helt sikkert, herhjemme vasker vi fra nu af KUN med ny VALO :)

17 kommentarer:

 1. ha ha - super... go´ vask :)

  SvarSlet
 2. Hi jeg har for nyligt og kigget på VALO i Netto... og tænkte på min farmor der i sin tid stod med forklæde på og koget hendes underbukder i Valo i en stor gryde.. De var HVIDE de underbukser:-)

  SvarSlet
 3. ups beklager et trykfejl:-)

  SvarSlet
 4. Husker du mon også den fantastiske udsendelse om Valo-manden? Ham der samlede på valo og arbejde på DR's arkiv tror jeg det var. Var det første jeg lige tænkte på. Glæder mig over fortsat at kunne følge fin blog!

  SvarSlet
 5. åh det er så skønt! Jeg så den godt i Netto og kom til at tænke på alle retro elskerne her i blogland :D

  SvarSlet
 6. Jeg så den også i Netto, og blev helt nostalgisk - det er da retro så det batter...
  Fint nyt udseende på bloggen, dejligt du er tilbage ;o)
  Kram til jer.

  SvarSlet
 7. Det er super godt tænkt, at de har beholdt pakken i retro stilen. Så er jeg spændt på om pulveret inde i, så også er godt :-)

  SvarSlet
 8. Jeg kom også til at tænke på Valo manden, da jeg så dit indlæg:-)
  Det er rigtig fin indpakning og så kan jeg godt lide at det er svanemærket.

  Og hvor er dit nye layout fin:-)

  Kh Pernille

  SvarSlet
 9. Det er dejligt, du fortsætter med at blogge. Jeg kan rigtig godt lide det nye look, særligt er jeg vild med ballonen i browserlinjen, kan du løfte sløret for, hvordan det lader sig gøre?

  SvarSlet
 10. Åh, det er lige noget for en tosse som mig, som kan finde på at købe ting for deres emballager:) Rigtig fint design du har lavet, og dejligt du blogger igen:)

  SvarSlet
 11. Hehe ja det har vi også haft herhjemme - siden sommer egentlig. Jeg fik nemlig også kriller da jeg så det første gang, og det gør jeg egentlig stadig hver gang jeg vasker :)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 12. Jeg vil også have Valo! Men er det kun til det hvide tøj? Det har vi nemlig ikke så meget af...

  Jeg savner dig, og tænkte på at komme til Viborg på tirsdag. Ja? Send mig en tekst hvis det passer fruen :)

  SvarSlet
 13. Jeg var også lige ved at dåne af glæde da jeg så pressemeddelsen sidste år med relanceringen og jeg strøg ud for at købe en æske! Jeg lader den stå fremme og elsker den! Så jeg forstår udemærket din henrykkelse. :) :)

  SvarSlet
 14. http://www.vivara.dk/main_category/id=16/krus__canvas.html

  Hej Mejse kom til at tænke på dig, da jeg så denne side... Måske du allerede kender??

  KH Tine

  SvarSlet