tirsdag den 24. maj 2011

Mageløse Makroner og masser af misundelse ...

..På den gode måde.. :)..Jeg var så heldig at vinde en give away hos søde Natanja.. Og hvilken gevinst! En überlækker lille sag med labre billeder og masser af tips og tricks til fremstillingen af de smukkeste franske makroner.. 
..Og mens jeg bladrer fra den ene smukke side efter den anden så begynder den ene sommerfugl efter den anden at baske rundt i min mave.. Forlaget Tofino Books, der har udgivet denne smuksak, er nemlig selvsamme forlag som senere på året skal udgive den bog, min dejlige veninde lige nu arbejder på at blive færdig med udkastet til! En bog om hendes fortryllende cupcake-designs! Og ikke nok med det så har hun sideløbende startet virksomheden Cupcakefabrikken..! 

..Jeg har ikke engang kendt Julia et år endnu, men hun er meget hurtigt kommet til at fylde rigtig meget i mit liv og jeg er virkelig, virkelig stolt af alt det hun har nået at bygge op på så kort tid! Herfra skal lyde den største, bedste og varmeste anbefaling af Julia og Cupcakefrabrikken 

5 kommentarer:

 1. Sikke et sødt indlæg. Men giver også Julia 100% anbefaling og støtte :)
  Og sikke nogle fantastiske billeder i den bog!

  KH

  SvarSlet
 2. Er enig - dejligt indlæg! Julia er ganske særlig, og fortjener så mega meget succes!! Det samme gør du, Mejse - jeg håber vi snart kan ses igen?
  Kh Louise

  SvarSlet
 3. Hørt, Hørt - og Julia er heldig at have sådan en skøn veninde som dig!

  SvarSlet
 4. Hej Mejse, vil da bare sige tusind, tusind tak for "Eva"-bogen. Du kan tro jeg blev glad og den vil blive værdsat meget. Virkelig sødt af dig :-)

  Knus

  SvarSlet