onsdag den 5. januar 2011

Sort/hvid...
 ..Er ikke ligefrem det vi har mest af herhjemme..! Men smukt det er det! Lige nu drømmer jeg særlig meget om et skakternet køkkengulv :)

9 kommentarer:

 1. Det er også min drøm - håber jeg kan overtale manden til sådan et gulv når vi får hus ;)

  SvarSlet
 2. fin fin samling isbjørne.

  SvarSlet
 3. Uh, det er også SÅ fint. Da vi renoverede vores badeværelse i efteråret, blev vi enige om skakternet gulv, og det er så fint!! Folk advarede os om, at det ville være frygtelig upraktisk, men jeg synes altså ikke det er så slemt.
  Skønt med lidt dagdrømme. Lækre billeder!

  SvarSlet
 4. http://hverdagshjem.dk/shop/blaamejse-medaljon-535p.html
  lige et link for dig.

  Jeg lavede for et par år siden et bord med skakternet laminat på bordpladen. jeg boede til lege og måtte ikke skifte gulvet så måtte jeg jo finde på noget andet.

  Kh Laura

  SvarSlet
 5. Smukke billeder! Her hjemme er det heller ikke sort/hvid vi har mest af, selvom det er utrolig smukt!

  SvarSlet
 6. Sort hvid rocks. Og det er ofte mit udgangspunkt derhjemme... selvfølgelig peppet op med små detajler fra vaser, billeder, puder eller andet lækkert...

  Sikke fine billeder!

  SvarSlet
 7. åh ja, sådan et skakternet gulv havde jeg netop i køkkenet i en fin lejlighed, da jeg boede på trøjborg i århus. tæt på skov og vand. det hele var smukt og pludselig en smule savnet.

  SvarSlet
 8. Uh, ja! Sort/hvid er bare SÅ fint. Vi har for nylig fået skakternet gulv i køkkenet - dog laminat, men det er dæleme fint - når nu man ikke kan få den ægte vare :)

  SvarSlet
 9. Uhmmmmm, sort/hvid er det fineste lærred at 'male' på i sit hjem. Så kan man holde farvefest uden, der går trafiklys i den.
  Lækre og inspirerende billeder!

  KH
  Lis

  SvarSlet