fredag den 7. januar 2011

Kan man bygge en regnbue..?!?..


 ..Det gør de i hvert fald! Lige nu, her i Århus, oven på kunstmuseet Aros! Det er den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson, der er kunstneren bag projektet, hvis du ikke allerede kender ham så lad det her være en opfordring! Han er SÅ fantastisk :) Jeg glæder mig sindssygt meget til regnbuen bliver færdig her i løbet af foråret..! Du kan læse mere om projektet på Aros' tag lige her..


En anden konstrueret regnbue er denne som kunne ses i Grønnegade under festugen i sommers, folkene bag er de samme som har begået genistregen fra dette indlæg..

6 kommentarer:

 1. Ja de er simpelthen fantastiske, både Olafur Eliasson og det af regnbuen der er kommet op at stå. Glæder mig også vildt meget til det bliver færdigt! Tænk af stå deroppe og kigge ud på en skøn forårsdag!

  SvarSlet
 2. Hej Mejse
  Dejlig vinkel du viser vores smukke Aros på. Det bliver spændende når regnbuen bliver færdig.
  De der bukser på Grønnegade kender jeg desværre ikke til...
  mange hilsner Lone.g

  SvarSlet
 3. Ej, det glæder jeg mig til at se næste gang, jeg er hjemme!

  SvarSlet
 4. Den er nemlig bare SÅ flot! Jeg kan se lige op på den hver dag når jeg går ud af min dør, det er ret sjovt at følge med i udviklingen. Har spekuleret meget over hvorfor en af de gule mon mangler?

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig også helt vildt til at se den regnbuedims, når den er færdig! Det er også rimelig smart af dem, at bygge den på taget, så man ikke kan undgå at se den :)

  SvarSlet