onsdag den 1. december 2010

Julelandskab anno 2010..


..I det nye nummer af Boligliv er der en ret fin artikel om julelandskaber anno 2010 med bidrag fra blandt andre Shane Brox og duoen bag Lucky Boy Sunday.. Jeg synes det virkelig sjovt og hyggeligt når gamle traditioner bliver nytænkt og på den måde kan få lov at leve videre..
Herhjemme er vi ikke så meget til nisser.. Vi har et par enkelte, men de er meget nøje udvalgt! Så de traditionelle julelandskaber med et sammensurium af nisser i alle mulige afskygninger og udformninger er ikke noget vi pynter op med, selvom jeg da godt kan synes de er meget hyggelige i andres hjem..! Men nu er der alligevel sneget sig et lille julelandskab anno 2010 ind i vores julehjem....Det skønne fad er fra Alessi og er i dagens anledning blevet fyldt med Toms snebolde.. Så skal det bliver spændende hvor langt ind i december vi når før der skal fyldes op igen..!! Faktisk forelskede vi os i fadet allerede sidste år, men da nåede det at blive udsolgt før vi fik det købt, så i år kom det hjem i samme øjeblik det kom i butikkerne .. og det på trods af at jeg bandlyser jul i oktober .. Vi måtte bare eje det! Har du osse forelsket dig, forhandles det blandt andet her..!

6 kommentarer:

 1. De vil ikke holde længe ved mig :D

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fint ud! Tror hurtigt der ville blive tøvejr hos mig ;)

  SvarSlet
 3. Ofte er de enkle idéer de gode idéer. Og jeg synes det ser festligt ud.

  Nu har jeg heldigvis ingen hang til den slags slik, så det ville holde længe herhjemme. Det var en anden sag om kælkebakken havde været med 70% mørk chokolade... ;o)

  SvarSlet
 4. Vi skal måske være hurtige, hvis vi skal nå at smage...

  SvarSlet
 5. Det ser da for vildt ud - sikke en god idé!

  SvarSlet