fredag den 5. november 2010

HA! Jeg kan da sagtens både puste og have mel i munden..


..Jeg har haft en helt fantastisk dag i dag.. Jesper og jeg har længe gået og snakket om plusser og minusser ved henholdsvis at bo i storbyen og i provinsen.. Og det er bare så svært fordi der er så mange især fordele ved begge løsninger..! Men i dag gjorde jeg noget smart!!!!

..Jeg tog simpelthen en af fordelene ved storbyen, hende her, og tog hende med på besøg hos en af fordelene ved provinsen, hende her.. Og sikke en vidunderlig dag vi har haft.. Jeg er så træt, mæt og inspireret af det skønne selskab jeg har været i hele dagen at jeg ikke orker at uploade og redigere billederne jeg har taget eller skrive mere i aften.. Jeg vil bare sige tusind tak for en fantastisk dag - nu vil jeg gå i seng og gruble videre over hvordan jeg fortsat kan kombinere storby og provins..!? :)


..I får lidt billeder fra arkivet: A cup of Joe og lille fisens foretrukne 'træne-mine-nye-tænder-remedier'..

5 kommentarer:

 1. Åh et må jeg lige høre lidt mere om.. det er sjovt for jeg har det lidt på samme måde, når I sådan kommer på besøg fra storbyen, så får jeg også lidt af det.. :))

  SvarSlet
 2. Hej Mejse.

  Hvor jeg kender dit dilemma.

  Vi bor i en lille lejlighed i Hellerup: Jeg går og drømmer om at bo på Frederiksberg. Det ville passe så godt til min metropole hjerte;(kan man sige det).
  Men vi har to drenge som elsker udeliv og har krudt i røven. Så et liv hos bonderøven ville passe dem godt.
  Hvad skal man så vælge???
  Skriv når du finder ud af hvor du er på ej hen.
  KH Ma

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig dejlig dag.
  I er også velkomne her hos mig -endnu længere ude i provinsen (læs: ude på landet) hvis i får lyst til endnu en tur ud i det blå.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Ha ha, er jeg en storby-fordel? Hmm, det har jeg det egentlig ret godt med ;) Tak for endnu en skøn dag!

  SvarSlet
 5. Jeg tror man kan finde mange fordele ved provinsen...men ca dobbelt så mange ved storbylivet;)Vi kan flytte på landet, når vi bliver gamle.

  SvarSlet