onsdag den 17. november 2010

Er du..


..Medlem af IKEA FAMILY..? Ellers skulle du måske overveje at blive det.. Det er ganske gratis, ind i mellem er der nogle ret gode tilbud både hos IKEA selv og ved andre virksomheder, du støtter et godt formål hver gang du viser kortet i forbindelse med et køb, du får alt den gratis kaffe du kan hælde ned og nu til den egentlige pointe - du får IKEA FAMILY LIVE tilsendt med posten et par gange om året! Og ikke nok med at det er endnu en gratis bonus, det er faktisk et rigtig fint lille boligmagasin med rigtig mange flotte billeder fra inspirerende hjem i hele verden, gode indretningsideer, præsentation af de nyeste produkter, makeovers og en rigtig sjov side med billeder af indretningsideer fra læsere verden over! Hvis du ikke er medlem kan du blive det her..
Du kan osse læse bladet på hjemmesiden, men det bliver bare aldrig helt det samme..

4 kommentarer:

 1. jep det er jeg.

  Jeg er af den overbevisning- langt hen af vejen- at Danmark ville være et bedre sted, hvis IKEA sad i regeringen...

  SvarSlet
 2. Hmm, jeg er medlem, men har aldrig fået de blade...??? Må da en tur derud og ha´ en forklaring...og nok også lidt småsager;o)

  SvarSlet
 3. Maria- Ja hele verden faktisk :)

  Ulla- Det må være en fejl! Du må lige have fat i dem og ja, så kan du da lige så godt kombinere det med lidt shopping når du nu alligevel skal afsted.. Alt andet ville da være dumt :)

  SvarSlet
 4. Uh, det får vi også. Synes rigtig godt om bladet, men denne gang var det en lille smule kedeligt synes jeg.

  Haha, IKEA i regeringen (de ville sgu få min stemme) - det ville nok pynte en del tror jeg. Så kunne de dele svenske kødboller ud under valgkampen istedet for morgenbrød :D

  SvarSlet