torsdag den 18. november 2010

Arthurs legetæppe..


..er blevet færdigt..! Jeg er godt tilfreds og det tror jeg faktisk osse Arthur er.. I dag da der skulle tages billeder var han i hvert fald helt i hopla!


..Jeg har syet tæppet i brune nuancer i stof med forskellige strukturer.. Det giver lige en hel del ekstra at det ikke bare er forskellige farver, men osse forskellige slags stof. Jeg elsker at blande på den måde i mine syprojekter.. Det bliver lidt mere sjovt og unikt, synes jeg! Og så er det oven i købet ret genialt til sådan nogle små rollinger der rigtig skal udforske alting - Arthur er især vild med de strikkede tern som er nemme at få fat i og de bløde, skinnende nogen af nervøs velour :) Tæppet er foldet omkring et vattæppe så man kan desværre ikke se det fine grønne kantebånd der nu er syet på, men fint det er det..!

..Men hov... Hvad er nu det..!?!? - Det var svært at sige hvem der var mest forundret, Arthur og jeg så omtrent lige spørgende ud.. Tænk at han allerede er blevet så stor!

6 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint! Og hvor er Arthur bare lækker. Lidt savn herfra, det føltes jo som evigheder siden jeg havde fingrene i ham. Og i dig ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er det dog blevet fint Mejse. Lyder spændende med de forskellige teksturer på stofferne. Det kan jeg jo ikke lige føle, men flot er det :)

  Og endnu engang: Sikker en ufattelig dejlig lille sag af en lækkerbisken-dreng :)

  SvarSlet
 3. Hvor er han altså bare fantastisk ham Arthur - så kær. Og hvor er du bare helt utrolig kreativ hele tiden. Seje Mejse.

  SvarSlet
 4. Det er bare blevet SÅ flot...
  Hold da op - han er dygtig, ham Arthur.... Og sikke et ræveblik han har. Jeg glæder mig til at se jer i weekenden...

  SvarSlet
 5. Lækkert tæppe & lækker Arthur! :o)

  SvarSlet
 6. Super cool tæppe. Og hvor er din Arthur for lækker :) Rigtig god weekend.

  SvarSlet