lørdag den 3. maj 2014

STIL ...

..Røde Kors har 150 års jubilæum og i den forbindelse udgiver de gratis magasinet Stil. Et virkelig, virkelig flot og inspirerende magasin der er blevet til i samarbejde med nogle af danmarks dygtigste modefotografer, som har fotograferet kendte danskere i tøj fra Røde Kors' genbrugsbutikker. Magasinet kan hentes gratis i en af Røde Kors' butikker fra den 8. maj. På hjemmesiden her, kan man oven i købet reservere et eksemplar af magasinet som så kan afhentes i ens lokale Røde Kors butik. Om man er til genbrug eller ej, så er det helt klart en tur værd at hente dette unikke og gennemførte magasin!   

6 kommentarer:

 1. Glæder mig vældigt til at afhente magasinet på torsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du roligt gøre! Det er virkelig flot, og en meget nytænkende, og inspirerende måde at iscenesætte genbrug på :)

   Slet
 2. Jeg er hamrende biased på dette punkt, men jeg er vildt med alt, hvad Røde Kors render og foretager sig. Især deres nytænkning på genbrugsområdet. Har just reserveret et blad!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Og ja, det er virkelig et flot stykke arbejde de leverer :)

   Slet
 3. Ej hvor fedt, men øv hvorfor kan jeg mon ikke afhente i min lokale Røde Kors :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var da virkelig irriterende!! Du må prøve at kigge forbi efter den 8. og se om de ikke har det og ellers så må du bare lige sige til så skal jeg nok sende dig et, jeg har et ekstra :)

   Slet