torsdag den 1. maj 2014

Byg alverden med Life of George....Da min lillebror fyldte år tilbage i februar gav vi ham LEGO-spillet Life Of George i gave og da vi var så heldige at finde spillet til en rigtig god pris på dba, købte vi det osse til os selv. Life of George er helt genialt til både små og store LEGO-fans. Spillet indeholder en bunke legoklodser, en "spilleplade" og en app. Den findes både til apple og android. I Life Of George kombineres de fysiske LEGO-klodser med et virtuelt spil. 


..Hovedpersonen George rejser verden rundt og oplever stort og småt som bliver visualiseret i LEGO-figurer som man så skal bygge af de medfølgende klodser og derefter fotografere på spillepladen via app'en. Man får point for hvor hurtigt man klarer opgaven og efterhånden som man gennemfører niveauer rejser George videre ud i verden til nye destinationer. Der er rigtig mange gode ting at snakke om. Figurerne fra de forskellige lande udgør alt fra store seværdigheder, mad, nationaldragter, flag og dyreliv og det er både sjovt og udfordrende at se hvor hurtigt man kan samle dem. Pakken på billederne her er den første udgave fra 2011 og der er aldersgrænsen sat til 14+, på de pakker der kan købes i butikkerne i dag er den sat ned til 8+. Arthur er lige knap 4 og han er mega hård til både at samle figurer og tage billeder med app'en på Ipad'en. Som oftest spiller han det med en voksen, især fordi vi synes det er en rigtig god måde at opleve og snakke om andre lande på. Man kan osse bygge sine helt egne figurer, fotografere dem, navngive dem og gemme dem i sit eget album. Det er osse ret sjovt at forsøge sig med. Det er utroligt hvor præcist man kan bygge noget ud af så få klodser! Dernæst kan man spille mod andre. Enten en tilfældig modstander fra et eller andet sted i verden, men vi kan foreksempel osse spille online mod Onkel Wolle som vi gav spillet i fødselsdagsgave. Vi har som sagt købt spillet på dba, men jeg synes bestemt det er alle pengene værd osse fra ny, for der er virkelig mange timers underholdning og udfordring. Hvis man i forvejen har en kærlighed for LEGO-klodser så er det helt klart et must-have :)

3 kommentarer:

 1. Ejh, det lyder virkelig fedt, og som en god gaveidé! :) I hvert fald til folk med iPads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig super sejt :) Og man kan osse få app'en på telefonen. Det er faktisk næsten nemmere på telefonen, men Ipad'en er god til sådan nogle små tykke børnefingre :P

   Slet
  2. Jeg må altså til at få mig nogle børn, så jeg kan købe sådan noget! ;) Og må så også anskaffe mig en smartphone/iPad ;)

   Slet