lørdag den 18. januar 2014

Fødselsdagsønsker..


1. Sprællekat fra CAN. Kan købes her. 2. Tekande fra Littlephant. Kan købes her. 3. Socker drivhus fra Ikea. 4. Tove Jansson Life, Art, Words skrevet af Boel Westin. 5. Lisa Larson Trull skærebræt. Kan købes her.  6. Bananskræl! Glaskunst af Ned Cantrell 7. Happylights i hvid. Kan købes her. 8. Foejke Fleur porcelænsvase. Kan købes her

7 kommentarer:

 1. Åh, altså den bog !!! Jeg har kigget på den af flere omgange og ville egentlig have brugt den som efter eksamenslæsning, men faldt i Stephen Kings 'The Dome', som er MEGA lang... Så det må blive somerferielæsning i stedet :-)

  Kram Anne/mannemor.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv, Stephen King er nu heller ikke den værste at falde i. Vi arvede en masse gamle paperbacks af vores gamle nabo, rigtig god (u)hygge læsning :) Og ja, den ser nemlig bare rigtig spændende ud. Jeg har læst en masse anmeldelser og den lyder bare rigtig, rigtig god :)

   Slet
 2. Jeg bliver da helt nysgerrig ved at se ønske 4. Ligner noget der kunne være sjovt at se nærmere på :)

  //Nanna - Jeg har forresten fået en ny blog som er åben: mingladeverden.blogspot.com :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes den lyder super spændende :) Og dejligt med en ny (og dansk ;) ) blog! Der vil jeg glæde mig til at følge med :) Hvor i landet bor du nu, er det stadig Aalborg?

   Slet
  2. Jeg bor i Aarhus igen nu :) Ja, håber jeg får den brugt en del :)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Dejlige ønsker, Mejse. Flere af dem står min på ønskeseddel også.

  SvarSlet