tirsdag den 21. januar 2014

Et helt nyt skab..


..Årets første store projekt er færdigt, og jeg er ret godt tilfreds :) Vi har en Billy-reol fra Ikea, med låger, som tidligere har været tapetseret med storblomstret, orange, retro tapet. Jeg er ikke særlig meget til retro-blomster, men det virkede ret fedt at det ligesom var det eneste af den slags i indretningen. Nå, men altså herhjemme bliver der ret ofte "lavet om" og nu var det så lige skabet der stod for tur. Jeg har fjernet tapetet og klippet (et par hundrede) papirlapper i sort og hvid, som er limet på med celluloseklister. Det er mit absolutte yndlings mønster lige for tiden og jeg bliver så glad af at kigge på det! Det er, alt i alt, lidt et tidskrævende projekt, men papirlapperne har jeg klippet samtidig med at jeg har slappet af foran fjerneren,og så har jeg klistret på efterhånden, når der lige har været tid til det. Så det har osse været et ret hyggeligt projekt, men det er nok ikke noget man lige gør på en weekend! Jeg har investeret i et par nye greb, det hørte ligesom det store arbejde til. De er købt hos Continental her i Viborg. En rigtig fin lille biks. De er i porcelæn og har en rigtig fin grå-blå farve. Det er så skønt når den slags tidskrævende projekter bare bliver ligesom man har drømt om :) Og endnu bedre er det, at der nu er tid til at tage hul på nye spændende ting. Lige nu går jeg blandt andet og tager mod til at ombetrække vores sofa..!!! 

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. TAK! Det er fedt når noget så simpelt, faktisk viser sig at have ret stor effekt :)

   Slet
 2. Svar
  1. TAAAK Meena, jeg er osse ganske godt tilfreds :)

   Slet
 3. Mejse, det er blevet fantastisk fint! Er virkelig vild med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig osse blevet glad for det! Man glemmer helt hvor stort et arbejde det var, når man nyder resultatet så meget :)

   Slet
 4. Hold da op det er FLOT med flot på! Sikke et arbejde, og sikke en effekt sådan nogle "tunger" kan give. Det kan du godt være stolt af :-)

  SvarSlet
 5. Nujh, det er godt nok imponerende! Troede først jeg så billedet at det var noget tapet :)

  SvarSlet
 6. Årh ja, et kæmpearbejde! Men det er godt nok også blevet fint :-)

  SvarSlet
 7. Hmm... skulle jeg mon også kaste mig ud i sådan et projekt...

  tænke, tænke

  SvarSlet
 8. Svar
  1. Tusind tak, Anna :-) Skal vi ses til en kop kaffe en dag snart?

   Slet