lørdag den 23. februar 2013

Stille dage.. ..Vi venter på lillebror.. 3 dage til termin! Forventninger og nervøsitet fylder mere og mere som 'deadlinen' rykker tættere på.. :) Ventetiden går med forårsrengøring og små projekter. Vi har blandt andet sat hjul på en gammel bogkasse så Arthur kan finde yndlings bøgerne uden at skulle tømme reolen! Jeg har fået lidt gang i læsningen igen, dejligt for jeg elsker bøger og jeg har en laaang liste med titler som jeg håber at få indhentet lidt på mens jeg er på barsel! Og så har jeg fået post, en pakke fra en kær læser af bloggen, som gerne ville give en lille ting til vores ventede lillebror! Tusind tak :) Derudover har jeg fået lov at teste den nye Sony Xperia Z, der kommer på markedet engang i marts. Jeg har ikke fået kigget så meget på den endnu, men er allerede ret imponeret over hvor flotte billeder den tager!

9 kommentarer:

 1. uhh ja det er lidt langsommelig venten der til sidst. Jeg husker det tydeligt, men det er jo også kun 2 måneder siden jeg var i samme situation :-)

  SvarSlet
 2. Ej god ide med den reol på hjul - er dødtræt af stakke af bøger der flyder og som vi aldrig for sat på plads fordi pladsen er lidt for trang i børnenes bogreol...den vil jeg altså overveje herhjemme :)
  Man kan godt se I er i venteposition på billederne - pøj pøj :)

  SvarSlet
 3. Spennende tid for dere. Så mange fine bilder hos deg i dag. Lykke til. D

  SvarSlet
 4. Hvor ser der ryddet og pænt ud hos Jer. Kan se I er helt klar til at modtage den lille ny:-) Dejlige billeder. Ønsker alt det bedste, når nu han melder sin ankomst:-)
  Kate

  SvarSlet
 5. Pøj pøj med lillebror. Rigtig fin idé med bogreolen på hjul.
  Har længe kigget efter en blomsterkumme uden held - men nu har du givet inspiration til noget nemmere og bedre ; )

  SvarSlet
 6. Uhh ja, ventetiden kan syntes lang... men det ser ud som om I er velforberedte og hygger jer :)
  God idé med bogkassen.

  SvarSlet
 7. ÅH wao, sikke et helt fantastisk skønt hjem! Super fine sofapuder og rammevæg. L O V E it.

  SvarSlet
 8. "Held og lykke" må man jo ikke sige, og "knæk og bræk" lyder liiiige voldsomt nok - så sender lidt ve-støv i din retning, har lidt til overs i en hemmelig boks ;)

  Hvis du har lyst (nu du alligevel skal slå tiden lidt ihjel) må du meget gerne se min blog. Jeg har skrevet løbende gennem min graviditet og opdaterer nu med billeder af Prinsesse Linea, og i ny og næ smider jeg også lidt kreativitet ind imellem (håber det kan blive til mere i fremtiden)

  :)

  SvarSlet