mandag den 7. maj 2012

Man lærer noget nyt hver dag..

..Det har min bedstemor altid sagt og jeg har altid tænkt, "Argh, det gør man vel ikke nødvendigvis hver dag".. Men jeg er efterhånden tilbøjelig til at give hende ret.. Og skulle det utænkelige ske at man en dag, intet nyt erfarer, så er der trods alt osse de dage hvor man lærer mere end en ting..! 



..Tag nu for eksempel i dag, hvor Arthurs rosinbolle viste sig at have været en sand mester udi undvigelses manøvrer. Kun en enkelt lille snoldet rosin havde den ikke været hurtig nok til at slippe udenom.. Så der var måske i virkeligheden mere tale om én bollerosin end en egentlig rosinbolle.. Katastrofen blev afværget.. Og rosinbollerne dem bager jeg bare selv næste gang..!

..Og så har jeg lært at man i den fødedygtige alder, med fast kæreste og søn på snart 2, IKKE skal holde hemmeligheder der starter med V..! Vi hverken venter os eller skal vies, men det har nu været ekstraordinært hyggeligt med alle de telefonopkald vi har fået i dag..! Hemmeligheden, den er en helt anden slags hemmelighed, omend den stadig er ganske familiær, men den er osse stadig MEGET hemmelig! Den er nemlig osse så tilpas ubetydelig at det ingen mening ville give at røbe den endnu :) Men I skal have hjertens tak for alle de vidunderlige gæt, de har været ganske fornøjelige!

3 kommentarer:

  1. Arthurs farmor8. maj 2012 kl. 07.13

    Jamen velbekomme da - vi har været og er stadig på overarbejde..... hvad kan det dog være ?
    Vi venter i spænding :))))

    SvarSlet
  2. Så er det nok en voksdug du er hemmelig omkring! :D

    SvarSlet
  3. Åh, finurlige Mejse <3 Jeg savner dig!

    SvarSlet