onsdag den 7. marts 2012

Min største elefant...
 ...Jeg har lige læst en vittig lille bog om hvordan man bliver bedre til at spise sine elefanter.. Det er sådan en bog som jeg synes er helt igennem overflødig og latterlig, ja og tilmed dårligt skrevet, men som alligevel ryger fra hylden, ned i min hånd og hele vejen med hjem fra biblioteket. Sådan en bog som jeg i hvert fald ikke gider læse, men som alligevel er slugt på en aften. Sådan en bog hvor jeg på forhånd ved alt hvad den vil fortælle mig og derfor end ikke behøver at læse den! I bund og grund bare sådan en bog som jeg er ALT for god til og totalt hævet over... En bog, som når jeg så alligevel læser den, kun bekræfter, at den ikke kan fortælle mig noget som helst jeg ikke vidste i forvejen Til gengæld så har den måske lært mig, bare en lille bitte smule om, hvordan jeg bliver lidt bedre til at organisere og udføre alle de ting der, som jeg i forvejen godt vidste.. Og i virkeligheden så var det nok osse bare det bogen ville, men det var nok bare lidt for svært at se og indrømme i min iver over at overbevise mig selv om at jeg selvfølgelig har styr på det hele, inklusiv mine elefanter! Og som bogen dikterer har jeg nu taget godt fat i nakken på netop den aller største og mest irriterende af alle mine elefanter og det er, indrømmet, faktisk lidt en fed fornemmelse! Som jeg så åbenbart alligevel behøvede den dumme bog for at få! Lige nu arbejder jeg derfor nærmest i døgndrift på at få malet 5 gamle bogkasser, fra mit eget barndomsværelse, så Arthurs værelse kan få en make-over og blive ligeså stordrengs-agtig som han efterhånden er :) Arthur er til min, og Jespers, store glæde helt forelsket i Pippi, så jeg har ladet mig inspirere af billedbogen "Kender du Pippi Langstrømpe", med det vildeste farveunivers skabt af den danske illustrator Ingrid Nyman! Det er et kæmpe projekt for det hele skal males en milliard gange og tørre indimellem. Heldigvis er der fuld opbakning til projektet herhjemme og deadline i påskeferien virker stadig realistisk! Og så bliver det bare PISSE FLOT, når det engang er færdigt altså..!

..Hvis du osse har huset fuldt af elefanter eller bare undrer dig over hvad fanden det er for nogle åndssvage elefanter jeg snakker om, så kan du læse meget mere lige her.. Hvem ved måske er der andre som mig, der har brug for en meget dum og pædagogisk bog for at kunne tage tyren ved hornene eller elefanten ved snablen, lige i dette tilfælde..!

8 kommentarer:

 1. Ja PISSE flot blir det :) Pippi er bare skøn, Astrid Lindgrens verden et stort besøg værd.. Vi har været der og det ar et HIT

  God aften til dig & dine

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, sådan en tur må vi osse på en gang :)

   Slet
 2. Uhh er spændt på at se billeder af det færdige resultatet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at kunne vise frem og ikke mindst få det krydset af listen :)

   Slet
 3. Sikke da et kæmpe stort, spændende og helt fantastisk projekt du er gået i gang med, Mejse!!!
  Jeg håber at du viser lidt frem af processen?? :)

  Jeg er selv gået i gang med min største elefant - total-i-bund-oprydning i hele huset - ét rum ad gangen!!!
  Det er uoverskueligt og det vil tage lang tid - men der er ikke noget der haster, det må tage den tid det ta'r og så vil jeg NYDE processen :)

  Jeg er allerede godt i gang med det første rum, som er vores krea-kontor - dejligt projekt :)

  God arbejdslyst!!!

  Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tina jeg skal nok prøve at vise lidt efterhånden som det skrider frem :) Sådan en oprydning har jeg osse lige haft! Krearummet er helt klart det rigtige sted at starte :)

   Slet
 4. Tak Mejse, har skabet fyldt med elefanter, og trænger virkelig til et spark!
  Glæder mig til at se værelset :)

  SvarSlet
 5. Det glæder jeg mig til at se!

  SvarSlet