torsdag den 8. marts 2012

Lærke ♥ Langballe...


 ...Se lige en lille darling, der er flyttet ind på vores spisebord..! Det er en gave fra min allerkæreste Hausfrau, hvilket kun gør den uendeligt mere værd :) Og når man nu i øvrigt længes efter at dele hjem med sådan et lille, eller lignende, kræ, men ikke må, på grund af en snæversynet lejekontrakt.. Ja, så hjælper det lidt på det hele, i det mindste at have sig en i porcelæn. Nu står den der på bordet og gør mig glad hver eneste dag.. Arthur synes osse den er fin, og hver gang han har klatret, den lange vej op på Stokkestolen, og fået åsyn over det store bord, siger han glad, Hej Hund..! Jeg tror såmænd ikke engang Jesper har lagt mærke til at den måske er en lille anelse pastel...
..Geniet bag, har du måske gættet, er Lærke Langballe og hun har efterhånden en hel lille zoo på repertoiret, i hendes produktion af fade! Jeg ønsker mig en af hver..! Hvis du ikke er overbevist endnu, så kan du kigge forbi og sige hej til Julias MEGA blærede Gorilla!

2 kommentarer:

  1. "åsyn" - det er et fantastisk ord.

    Og sikke et fint fad.

    SvarSlet
  2. Hihi! "Hej hund". Den er sød. Og kun en lillebitte mikroskopisk smule pastel. Bestemt ikke mere, end at den passer ind i ethvert hjem ;-)

    SvarSlet