tirsdag den 29. november 2011

Kun for mænd...


 ..Ja altså personligt synes jeg ikke undertøj egner sig til at blive foræret væk i gave.. Om det så er til jul, fødselsdag, påske eller bare for sjov, så er det på en eller anden måde bare altid lidt for akavet..! Dermed ikke sagt at jeg ikke kan lide undertøj, for det kan jeg skam.. Der er nu ikke noget som et par nye trusser :) Nå, men det skulle slet ikke handle om mit undertøj det her.. Jeg faldt over denne annonce i ViborgNyt og kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet.. Det er sgu sjovt, men jeg understreger lige endnu engang at jeg heller IKKE ønsker mig undertøj i år..!

2 kommentarer:

  1. Jeg ønsker mig KUN undertøj af min svigermor i julegave. ha ha ha.... Min mand havde også købt 2 sæt til mig i "jeg har lige lyst til at give dig en gave" her den anden dag!! Elsker at få undertøj. Meeeen min mand kan nu godt finde ud af at vælge selv. ;-P

    kh Kristiane

    SvarSlet
  2. Hehe det er en sjov annonce. Jeg har nu tit ønsket mig undertøj af min kære mand, bare for at se hvad det ville ende ud i, men han har ikke taget imod udfordringen endnu :( snydt igen..

    SvarSlet