mandag den 1. august 2011

Aalborg ♥


 ..Af en eller anden uforklarlig grund har jeg aldrig brudt mig om Aalborg..! Og mærkeligt nok for jeg har stort set aldrig været der.. Jeg aner ikke hvorfor jeg har haft det sådan, men en ting er sikkert - sådan har jeg det ikke længere..! For Aalborg er jo i virkeligheden en sand lille perle :) 

..En utrolig smuk og velholdt by! Med den helt rigtig storby-stemning og et perfekt miks af nyt, gammelt, stort og småt! Et øjeblik var det faktisk som at være tilbage i Berlin, min all time favourite storby :) ..På snarligt gensyn, kære Aalborg..!

13 kommentarer:

 1. Jamen som indbygger af Aalborg så kan jeg da kun give dig ret :) Aalborg er en skøn by. Og det ser ud til at du har fundet nogle dejlige steder. Kan ikke lige genkende den lille tinsoldat - hvor hænger den henne? Og hvor fandt du dog den skønne stolehynde?

  SvarSlet
 2. Jeg er stolt Aalborg indbygger, så det er godt at høre, at du har set lyset :o)
  Det eneste negative er accenten... Den er altså ikke køn!

  SvarSlet
 3. Jeps, Aalborg er en dejlig og hyggelig by. Der er nemlig en hel masse skønne og specielle butikker, bare man ser sig om :o)

  SvarSlet
 4. Du skal være så hjertens velkommen:)

  SvarSlet
 5. Hovsa, det er jo i mit hood! Kom endelig på besøg næste gang du kommer på de her kanter.:-)

  Og det er vitterligt mit gamle hood du har taget billeder af. Vi boede i lejligheden præcis over antikforretningen tinsoldaten. Faktisk kan man se lejlighedens vinduer på billedet.:-)

  SvarSlet
 6. Anna - Tinsoldaten hænger ved Niels Ebbesensgade 6 inde ved Frederikstorv, et stenkast fra Vor Frue Kirke og Algade.:-)

  SvarSlet
 7. Dejligt med positive overraskelser.

  SvarSlet
 8. Hej Mejse
  Dejlige billeder - jeg har stadig til gode at opleve Aalborg på den storby-agtige måde, men ZOO besøger vi flere gange om året - dét er et skønt sted!!
  Måske det også er dér Arthur har fået sin lille chimpanse?? Sådan én fik min datter nemlig sidste gang vi var dér :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 9. Dejligt at høre! Min lillebror har lige fået en studieplads deroppe, så jeg regner med at kigge forbi byen snart...

  SvarSlet
 10. Altså jeg flygtede fra Aalborg! Fandt aldrig rigtig ud af at socialisere deroppe. Måske fordi jeg mødte en frederikshavner og så var stilen ligesom lagt!

  SvarSlet
 11. Jamen det er da en skøn by - elsker også at bo her og kommer nok aldrig herfra, selvom jeg aldrig bliver rigtig nordjyde. Men du skal være velkommen en anden gang - giver gerne en guidet tour :)

  SvarSlet
 12. Skønne billeder - jeg har stadig denne by til gode at opleve :-)

  SvarSlet
 13. Født og opvokset i Vejgård (lige udenfor Aalborg), så jo jeg kender også godt byen. Er dog flyttet ca 30 km nordpå til Hjallerup (Markedets BY) :D

  SvarSlet