torsdag den 7. juli 2011

Meget voksent...

..Da min bank for nylig krakkede og Jespers bank er på listen over de næste der formentlig gør det, tog vi en meget voksen beslutning..!

Så nu har vi inden længe 100 % velorganiseret fællesøkonomi.. Og pludselig føler jeg mig meget mere voksen end nogensinde før..!

..Knap så voksent var det måske at vi delvist valgte vores nye bank ud fra deres tv-reklame! Men hey, den er altså osse bare virkelig fin og helt voksen bliver man jo ikke på én gang :)

7 kommentarer:

 1. Jeg har været kunde hos dem siden jeg var 3 (!), fin bank :o) Vh Prophecy

  SvarSlet
 2. Det må jeg sige er voksent..(måske ramte i allerede næsten punktet med Arthur?), min egen Jesper får stadig meget nervøse trækninger når jeg nævner ordet. - Glæder os til lørdag:)

  SvarSlet
 3. Næsten det samme her... bortset fra vi begge var kunder i den krakkede bank, så det skulle forhåbentlig også snart hedde 100 % velorganiseret fællesøkonomi i mit. Det er egentlig helt rart :) Håber I bliver glade for jeres valg.

  SvarSlet
 4. Uha så voksne beslutninger skræmmer mig. Derfor har jeg samme bank som mine forældre... Men har nu altid været glad for Jyske Bank :)

  SvarSlet
 5. ok, så blive jeg da en anelse bange... hvor er den liste? Er den offentlig?

  SvarSlet
 6. Hi hi.... Måske sidder der en reklamefætter et sted og læser med - altså ham, der har lavet reklamen - og så blev han lige vildt glad fordi den virker... :) Det KUNNE da godt være...

  SvarSlet
 7. Fregnede Louise-
  Ja, den er :) Der er lavet en del, men denne her er ret overskuelig http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-41075020:se-om-din-bank-er-med-i-risikovurdering.html

  Betine-
  Hi hi - det var en dejlig tanke :) Jeg vil næsten håbe han eller hun, hvis det er en reklamekusine, læser med for jeg synes virkelig det er en flot reklame! Og de hænger altså ikke på træerne :)

  SvarSlet