onsdag den 6. juli 2011

Jeg er SÅ glad for min cykel...


 ..Er hun ikke fin..!? Hun er fra 70'erne og i perfekt stand med dynamo, frakkeskåner og ringklokke! Og så er hun en pæredansk Skandsen og det er næsten det aller sejeste ved hende.. Skandsen-cyklerne produceres ikke længere men tilbage i 50'erne var det nogle af de mest eftertragtede.. Ikke mindst fordi skaberen Leopold Grønning meget hurtigt opnåede status som leverandør af racerstel til datidens cykelstjerner.. Så kan man da kun være godt kørende :) ..Sælger havde da vist osse lidt svært ved at sige farvel til hende, men jeg er nu ret sikker på hun nok skal få det godt her hos mig :)

16 kommentarer:

 1. Hej Super fin cykel du har fundet, og vejret er jo lige til at cykle i. Stort tillykke med den.
  knus
  Louise

  SvarSlet
 2. Uhh lækkert køretøj, jeg kan huske låsen fra min gamle cykel - hiv ud og tryk ind lås :)

  SvarSlet
 3. Ej ja sikke en fin cykel! Ønsker mig også brændende en ny (gammel) cykel. Er simpelthen så træt af den jeg har, men nok alligevel mest fordi den er grå og det er lige en tand for kedeligt til mig :), men på SU er det vist ikke det bedste argument for at købe en ny cykel ;)

  Tillykke med vidunderet!

  SvarSlet
 4. Den er da lige dig! Altså du er ekspert i at finde de fineste sager!

  SvarSlet
 5. Virkelig lækker cykel. Desuden har jeg lagt mærke til jeres spisebord på nogle af dine billeder, hvor har I det fra? Mig og min kæreste er på jagt efter et lignende.

  SvarSlet
 6. Ih, hvor dejligt at I osse kan lide hende.. I kommer nok til at se en del til hende i fremtiden :)

  Stine-
  Vores spisebord er fra Jysk! Jeg kan ikke lige finde præcis det samme på deres hjemmeside! Jeg tror vi gav omkring 1000 kroner for det og vi har bare været super glade for det :) God jagt!

  SvarSlet
 7. Hvor er hun fin ;0) er sikker på at hun kommer til at give dig mange gode kilometer ;0)

  SvarSlet
 8. Årh den er fed. Lige min stil, smag og farven ikke mindst. Dybt misundelig..på den gode måde;)

  SvarSlet
 9. Hvor det fantastisk at se din cykel, min farfar er Leopold Grønning.:-) Så det jo super, at se der stadig findes en Skandsen cykel ude i det danske land. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Din farfar lavede nogle meget flotte og smukt forarbejdede stel!...Måske de ypperst, iblandt de danske stålstelbyggere!..Hvis du har noget historisk materiale (billeder, mv.) om din farfar, vil det have stor interesse for mig!

   Slet
 10. Hej!

  Flot cykel!....Er du helt sikker på, at den stammer fra Leopold Grønning's værksted??..Ved siden af sin egen ret beskedende produktion af top-klasse rammer/stel, så lavede Bang & Nielsen også "Skandsen cykler", som de havde købt licensrettighederne til af Grønning. Bang & Nielsen lavede et antagelig meget lille antal 'fine' (Reynolds 531 rø) 'Skandsen' cykler, og et større antal touriste cykler, som din. Du kan hurtigt finde frem til det, ved at tjekke stelnummeret. Starter det med "GR....." så er det den 'ægte' vare!..Og begynder stelnummere med "BN....."Så er det Bang & Nielsen!!

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet