tirsdag den 5. juli 2011

Blogpicnic..

 ..I søndags var jeg til den herligste blogpicnic i Århus.. Og se lige nogle skønne lækkerier vi blev forkælet med :) Tusind tak til Louise og Cille for det fantastiske arbejde de havde gjort..!

 ..Julia lagde fabrik til det skønne arrangement og havde desuden bidraget til de skønne goodiebags! Hun har netop fået de fineste sprinkles hjem til Cupcakefabrikken hele vejen fra USA - jeg er helt vild med de små stjerner, så blev ellevild da det var netop dem, der lå i min pose :)

 ..Da jeg skulle med tog fra Viborg lod jeg stofbyttelageret blive hjemme, i stedet solgte jeg min sjæl til søde Jane for nogle af hendes underskønne strygemærker :)

Tusind tak for en fantastisk dag alle sammen! Det var langt fra jer alle jeg nåede at hilse på, men forhåbentlig ses vi igen en anden gang :)

4 kommentarer:

 1. Selv tak, søde Mejse - det var så hyggeligt at se dig igen!

  SvarSlet
 2. Hehe ... solgte din sjæl, ligefrem!! Aaaarh, så langt går jeg ikke! Men jeg kom faktisk til at tænke på den meget hygsomme lille sludder vi fik os om inspiration og den slags, og har en lille udfordring til dig når du får tid og lyst! Er du frisk!?? ;-)

  Og 1000 tak for sidst herfra også - altid en stor fornøjelse at hilse på dig, dit dejlige menneske!

  SvarSlet
 3. Selv tak for en rigtig god dag

  SvarSlet
 4. Dolls and Darlings-
  I rigtig meget lige måde :)

  Jane-
  Nå, dog ikke :)Og ja, selvfølgelig er jeg frisk! Bring it on :)

  SvarSlet