søndag den 26. juni 2011

Talepause...

 ..Det er vist ikke for meget der sker på bloggen lige i tiden.. Det er altså slet ikke med vilje..! Vi har lavet rigtig mange dejlige ting de sidste par dage og jeg har rigtig mange fine billeder der bare skal færdig redigeres.. Jeg tror måske min stilhed her på bloggen skyldes at jeg har snakket SÅ forfærdelig meget om mig selv den sidste tid, med diverse behandlere og min psykolog! Det er slet ikke noget jeg er vant til eller særlig vild med for den sags skyld, så det har vist fyldt lidt mere end jeg har været klar over.. Nu er min psykolog rejst på ferie så forhåbentlig kan jeg få lidt hold i talestrømmen og lidt gang i bloggeriet igen.. :) Billederne her fra gårsdagens gåtur! Der er Hærvejsfest i Viborg og et dertilhørende, noget tvivlsomt udseende tivoli...!

4 kommentarer:

 1. Sikke fotogent sådan et tivoli kan være, på sin helt egen vis.

  SvarSlet
 2. Fantastisk tivolistemning. Det sender mig fluks tilbage til den barnlige glade stemning jeg kan huske fra byfester. :)

  Mine bedste tanker til dig, Mejse. Kram.

  SvarSlet
 3. Hahaha, det ER et tvivlsomt tivoli!!! De kommer fra den by jeg voksede op i. Jeg gik i klasse med den yngste datter af tivoliejerne. Idag er de begge døde og det er storesøsteren, der ejer det. Nøj, et mærkeligt flashback jeg lige fik til mange legetimer blandt vinterstille forlystelser i en kæmpe lade.

  Håber du får hold på strømmene.

  KH
  Lis

  SvarSlet
 4. Ja, det kan godt komme helt bag på én, hvor meget den slags fylder - også bagefter... mon ikke en lille pause gør meget ved det!?:) De bedste tanker herfra!

  SvarSlet