torsdag den 7. april 2011

Heksebryg..

 ..Der var noget magisk over at se teblomsterne folde sig ud blad for blad i det kogende vand.. Desværre var smagen knap så magisk, men derimod alt for parfumeret.. Er der mon nogen der kender til teblomster, der ikke bare er smukke, men som osse er til at drikke..?

9 kommentarer:

 1. De er virkelig smukke, så ærgerligt at det ikke smagte godt!

  SvarSlet
 2. Nej desværre... Min tur rundt i te landet har kun budt på parfumeret te, men blomsterne har altid været utrolig smukke.. Vil lige sige jeg synes din blog er rigtig cool og glæder mig hver gang du har noget nyt at fortælle. God weekend.

  SvarSlet
 3. Teblomsterne er en gammel kinesisk gave som man traditionelt gav ved barnefødsler. De er lavet af de fineste hele hvide teblade og KAN smag godt, men det er de færreste der gør det.. I sing Tehus kan ma få nogle ret gode nogle.
  Det er bare altid vigtigt at man ikke hælder kogende vand på hvid te. Allerhøjst 80 grader med ofte skal man ikke bruge mere end 70 grader for ikke at trække de bitre smagsstoffer ud af bladene..

  K/ Stine

  SvarSlet
 4. Ja...vi har købt nogen med hjem fra Egypten..kan ikke huske hvad de hedder, men kæresten ved det måske...Hvis vi har mere, kan jeg sende dig en håndfuld!??

  SvarSlet
 5. Smukke billeder, du har taget :-)

  SvarSlet
 6. -Ja vanvittigt smukke billeder!
  K/ Stine

  SvarSlet
 7. Jasminte kan også fås som små blomster der folder sig ud som spiraler....men også lidt parfumeret efter min smag. ;) Men flot ser det ud!

  SvarSlet
 8. Jeg har også små sammenfoldede jasminer, der er smukke, når de får ikke for varmt vand hældt over. De smager ikke af så meget, men så blander jeg med en oolong-te, det smager himmelsk!

  SvarSlet
 9. Jeg har fået jasminblomsterknopper her i Aalborg, de var også utroligt smukke og smagte "bare" af jasminthe. Så hvis du ellers er til jasminthe kunne det være en mulighed ;)

  SvarSlet