fredag den 8. april 2011

Dagens gode gerning...

..Jeg er sygemeldt for gud ved hvilken gang.. Og for sådan en som mig er det næste endnu værre end at kæmpe sig op og afsted på arbejde hver dag, men indtil den nye medicin får ordentlig fat prøver jeg at få bare en lille smule ud af dagene herhjemme.. Og i dag har jeg rent faktisk fået udrettet lidt.. 

..For noget tid siden bestilte jeg en ordentlig røvfuld knapper lige her.. De har virkelig et flot udvalg, portoen er rimelig og leveringstiden super hurtig! 

..Jeg købte for længe siden en hvid cardigan til Arthur og det har hele tiden været tanken at den skulle have nogle andre knapper på, det har jeg bare ikke nået og derfor har han stort set heller ikke brugt den.. Det håber jeg der bliver lavet om på nu hvor den har fået fine bogstav knapper på.. ..Alle bogstaver findes hver i de fire farver på billedet så der er rig mulighed for at sammensætte som man vil, eller hvis man bare vil have dem i samme farve er det osse en mulighed.. Du kommer direkte til bogstavknapperne ved at klikke her..

11 kommentarer:

 1. Ej hvor er det super smart, og super knappe-hullerne lige passer med hans navn :)

  SvarSlet
 2. Håber snart den nye medicin hjælper. Og hvor er trøjen bare blevet fin!

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde! Håber du ser lidt lysere på det hele, og ellers ringer du bare, ikke?! God weekend på jer. Kram

  SvarSlet
 4. Så fine knapper!-og trøje... Ønsker dig en rigtig dejlig weekend:-)

  SvarSlet
 5. Mejse må jeg spørge, hvorfor du er sygemeldt?

  SvarSlet
 6. TAK skal I have alle sammen :)

  Og ja, Anne det må du i hvert fald.. Jeg er sygemeldt med depression.. Vi har haft rigtig travlt på jobbet og med flytning og alt muligt oven i så bliver det nemt lidt for meget for sådan et følsomt hovede som mit!

  SvarSlet
 7. Virkelig god ide! go bedring og husk at lade det tage den tid det nu tager - selvom man ville ønske det var anderledes.

  SvarSlet
 8. Hej... Min første kommentar her vist, men jeg har kigget med længe:) Hvor er det bare fint med knapperne til den hvide cardigan, og naiij hvor er der bare mange fine i "børneknapkategorien" - ku' du holde dig til bogstaverne? :)
  Håber du snart er ovenpå igen!
  //Mette.

  SvarSlet
 9. Ilse's kapitel 8...og 9...gør sin gavn.

  I dag er solen sandelig kommet til Vejle og det sender mine tanker direkte til erindringen om den semi-forårsdag du og Arthur kom hertil.
  Sjældent har solen skinnet så gavmildt her i byen, som den dag...og momentet ligenu minder mig om mindet derom:-)
  Jeg er i gang med at læse en blålig bog..og den vil jeg rigtig meget anbefale dig at bladre i på et tidspunkt...god weekend, Mejse.

  SvarSlet
 10. ..hov, min kommentar skulle egentlig slå lejr under dit nyeste indlæg på Sortmejsen...failure, sorry ! KH

  SvarSlet