tirsdag den 29. marts 2011

Is hos Frøken Frost...

 ..Vi har travlt med at udforske vores nye by, vi har været på genbrugstur, i svømmehal og på biblioteket og senest blev vejen lagt forbi Frøken Frost.. Vi har været lidt bekymrede over at skulle undvære Paradis isene, men nu har vi en Frøken Frost i stedet for og det er om muligt næsten endnu bedre.. Og så ligger den farligt tæt på vores lejlighed så vi skal nok blive flittige gæster hen over sommeren

 ..Og jeg har allerede udset mig min favorit Ekstra Mørk Chokolade :)

14 kommentarer:

 1. Det ser lækkert ud, mejse! Jeg har sådan tænkt på dig/jer. Om I er landet godt. Kan overskue det hele. Osv. Osv. Men det lyder lovende, at isen er i hus - og sommeren derved reddet! :) Varme hilsner herfra

  SvarSlet
 2. Og så kan I tage på Kærvænget og bade, når nu I er flyttet fra havet :)

  SvarSlet
 3. ja det er et fantastisk sted. Jeg kender hende der ejer den - Lisbeth. Hun arbejde på den Animations skole jeg fik på i Viborg - der gik hun og drømte om at åbne sit eget sted. Alt det mad og søde sager hun også laver privat er højeste kvalitet og de lækreste råvare.

  x

  margit fra
  creative tail

  SvarSlet
 4. Jeps. En af fortalerne for Viborg.. Vi ses sikkert dernede:-)

  SvarSlet
 5. Ja det er et lækkert sted, særligt om sommeren!
  I skal prøve at spise frokost på Cafe Ludwig (ligger ikke ret langt derfra, overfor sortbrødre kirken) Det er et virkelig lækkert sted.

  SvarSlet
 6. Det er lige den rigtig årstid I er flyttet på. Det er altid federe at gå på eventyr når solen skinner og især hvis der følger is med..:-)

  SvarSlet
 7. Hej Mejse.
  Super hyggelig blog du har.
  Velkommen til Viborg - og is hos Frøken Frost er alt for vanedannende, ekstra mørk chokolade er også en af mine favoritter, og så med bananis til, mmmm:)

  SvarSlet
 8. Uuh, det lyder også som om det ville være min yndlings!

  SvarSlet
 9. Mums det ser lækkert ud :)

  SvarSlet
 10. Ja, Frøken Frost kommer man ikke udenom. Og der er mange yndlingsis i disken, det er med at tage dem fra en ende af ;o)

  SvarSlet
 11. Det er nemlig et super dejligt sted.

  Åhh jeg glæder mig rigtig meget til den is tid vi kommer ind i igen :)

  SvarSlet
 12. Uha Mejse på det korte strøg er der tre meget farlige butikker! Frøken Frost, Continental og Kjærsgaard bolighus! Men muuuuuuuuums!!!

  SvarSlet
 13. Ej hvor fint. Jeg kan godt kende det is-skilt. Velkommen til Viborg ;)

  Ditte, Birdie and I

  SvarSlet
 14. Hold da op.Nu har jeg fulgt din blog så længe og så først set nu du er fra Viborg.Kunne kende haven ved sygehuset.Og så måtte jeg jo lige kigge det hele igennem,for så at se ud osse spiser is det "rigtige" sted i byen ;-)

  SvarSlet