tirsdag den 29. marts 2011

HOP..!

..Når  jeg tænker mig om kan jeg vist godt svagt erindre at Jesper engang for nogle måneder siden viste mig en teaser for endnu en animationsfilm...
 

..Enten har den teaser været møgelendig eller osse har jeg bare været helt ved siden af mig selv den dag.. For jeg havde i hvert fald ikke fattet hvad det var! HOP er intet mindre end en vaskeægte påskebombe fyldt med de skønneste små knaldgule kyllinger, de herligste harer og masser, masser, masser af knaldebangfarvet guf! 

..Hovedpersonen er såmænd ingen ringere end Påskeharens søn der hellere vil være trommeslager i Hollywood end at overtage farmands gesjæft..! Imens forsøger kylleryllerne at organisere et attentat mod deres langørede arbejdsgivere for at overtage rollen som det overlegne påskedyr! Plottet lyder godt nok ikke sindssygt ophidsende og jeg kunne såmænd osse sagtens have undværet James Marsden og Kaley Cuocos medvirken, men ikke desto mindre så har de plyssede væsner og de vulgære mængder slik allerede overbevist mig om at det er min nye ynglings film..!

 ..Og se så lige hvad den søde bif-dame forærede undertegnede, der slet ikke kunne skjule sin begejstring over de fine papstandere da hende og kæresten var i biffen for at se Venskab med Fryns! Nu glæder jeg mig kun endnu mere til filmen rammer de danske biografer..

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker animationsfilm! Og den lyder i hvert fald også lige som noget for mig :)

  SvarSlet
 2. Har set teaseren i fjernsynes og min søn og jeg er enige o at den skal ses i biografen

  SvarSlet
 3. Animationsfilm kan simpelthen være så fede. Måske lyder plottet ikke overbevisende, men det gør påskekyllinger og slik i rå mængder. Haha. :)

  SvarSlet
 4. Du har vundet hos mig :-) tjek mit seneste indlæg.

  SvarSlet