torsdag den 17. februar 2011

Jeg kan faktisk godt lide sne...

 ..For det første så synes jeg det er hamrende morsomt at der ikke skal mere til end sølle 20 centimeter sne for at slå en hel civilisation tilbage til stenalderen.. Det er åbenbart fuldstændig ligegyldigt hvor højteknologiske vi bliver, når der kommer sne, og det uanset hvor lidt, så vælter alt! Jeg kan ikke forstå det kan blive ved med at komme bag på folk, men det kan det åbenbart.. Og jeg kan altså ikke lade være med at synes det er morsomt.. Og måske osse lidt betryggende at vide at lige meget hvor magtfulde mennesket bliver så er vi i virkeligheden ikke andet end små ludobrikker i Moder Naturs vilde verden..

..Og så er der jo osse lige den, ikke ubetydelige, detalje at jeg har en masse skønne snebilleder liggende på computeren som jeg slet ikke har fået brugt, fordi de var gået hen og blevet lidt uaktuelle.. Og billede kvaliteten her på bloggen har været lidt faldende det sidste stykke tid fordi jeg er så priviligeret at være på arbejde i alle de lyse timer i døgnet, så nu kan jeg få brugt de gamle billeder og I kan få lidt pænt at kigge på.. :)

..Og så er det altså bevist at vintre med sne har færre selvmordsofre og antallet af depressioner er meget lavere...! Det er da osse værd at huske på.. Og sne er smukt - der er ikke noget der er mere hvidt end sne! Der er et eller andet vildt fascinerende ved det.. Fordi det er både skrøbeligt og magtfuldt på samme tid.. Og det er altså som om tiden går bare en lille bitte smule langsommere når der ligger en hvid dyne over landet..

Så selvom jeg egentlig allerede havde råbt hej til varmere vejr og lysere farver, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at nyde den sidste bid vinter.. Det skal tidsnok blive forår.. :)

4 kommentarer:

 1. Jeg kunne ikke have skrevet det bedre selv. :) God aften.

  SvarSlet
 2. Jeg kan faktisk også godt lide sne.. Sådan da.. I hvert fald den første.. Jeg savner bare sådan foråret. Og varmen..

  Da jeg boede i Irland, kunne man virkelig tale om at alt gik i stå når sneen (en sjælden gang) faldt. Lå der bare et lille fint lag hvidt drys på vejen, ja så gik alt (ALT) i stå. Busserne kunne f.eks. ikke køre... Det var virkelig komisk!

  SvarSlet
 3. hvor er der fint med sne og det fine skilt! Her Kbh har vi ikke et eneste fnug!
  Jeg kan også rigtigt godt lide sne, der lyser vinteren op!

  SvarSlet
 4. Rigtig godt skrevet. Sne er skøn, MEN kan også blive for meget. Savner nu det grønne og spirerende forår.

  God weekend :)

  SvarSlet