fredag den 25. februar 2011

Det var de der Bloglege vi kom fra...

..Jeg er blevet tagget i et par bloglege som jeg ikke har fået svaret på... Det er slet ikke fordi jeg ikke rigtig gerne vil lege med, jeg har bare haft lidt underskud af det dersens tid.. :) Men det bliver der lavet om på lige nu...

..Tusind, tusind tak til Sara, Karen og Naja Luise for den fine award! Det varmer :) Med awarden følger nogle opgaver blandt andet at skrive 8 ting om sig selv - dem kan I læse lige her - hvor jeg osse har sendt legen videre til 8 bloggere som helt klart er et klik værd! Det er både Sara, Karen og Naja Luises blogs nu i øvrigt osse :)


..Og endnu en fin award har fundet vej til mig - denne gang fra NostalgiBolig - Tusind tak :) Med til denne award følger osse en udfordring bestående af syv spørgsmål.. Here goes:
1. Tag den nærmeste bog og slå op på side 18, linje 4. Hvad står der?  
Dette fintfølende nervesystem, som er årsagen til, at du ofte må...
2. Hvad var det sidste, du så på tv?
Det Nye Talkshow, med skønne, skønne Anders :)
3. Bortset fra computeren hvad hører du så nu?
..Fjernsynet..
4. Hvornår var du sidst ude og hvad gjorde du da?
I eftermiddags, hvor jeg tømte alle de gode genbrugsbutikker i Århus N..!
5. Hvad har du på nu? 
NATTØJ og ikke den frække slags, men derimod den rigtig slaskede, slidte slags der ikke tåler dagslys.. Et af privilegierne ved at være alene hjemme :)
6. Hvad var den sidste film du så?
Åh, jeg er så elendig til at huske sådan noget.. Den sidste film jeg så i biografen var Black Swan og den var røvgod :)
7. Hvis du skulle overveje at flytte til udlandet?
Åh, der er mange steder jeg gerne ville bo.. Berlin er en af mine absolutte ynglings byer, men Canada har osse en særlig plads i mit hjerte.. Men jeg har det nu osse ganske godt herhjemme :)
 
 
 ..Og sidst, men slet ikke mindst så har Frk. Rikzen tagget mig i en blogleg, der går ud på at tage et print screen af skrivebordsbaggrunden på sin computer og fortælle lidt om hvad man har liggende..
 
 
..Nu er det ikke så lang tid siden jeg fik ny computer, så det er ikke det helt vilde jeg har liggende.. Faktisk så er jeg ret god til at holde orden på min computer, i hvert fald på skrivebordet - dokument mappen er en helt anden snak :) Baggrunden er jo naturligvis et billede af min lille fis.. :) ..Papirkurven er fyldt, hvilket vist osse er ret karakteristisk for mig - jeg er virkelig dårlig til at få den tømt! Jeg er en idiot til teknik, så jeg er en dedikeret tilhænger af Paint! I højre hjørne er der en mappe kun med skønne ideer til forårsmarkedet - nu må vi se hvor mange af dem der rent faktisk bliver til noget.. :)
 
Endnu engang tusind tak for tags'ne, det er altid så hyggeligt :) 

1 kommentar:

  1. Uh, vil du ikke afsløre hvilke genbrugsbutikker, der er de bedste i Århus N? :)
    Jeg kender kun de fire, som ligger omkring Storcenter Nord - er det mon dem?

    SvarSlet