torsdag den 30. december 2010

Forårs fornemmelser..

..I hvert fald i tankerne! Jeg er klar til mere lys, flere farver, mindre sukker og knap så fed mad..!! Så formiddagen i dag blev tilbragt svøbt i et forårsgrønt tæppe med et lækkert pre-forårsnummer af BoligLiv!

5 kommentarer:

 1. Jeg har det på fuldstændigt samme måde! Alt er stort set væk af julesagerne herhjemme.. snart kører vi i bilka og jeg håber dælme de har en helt masse glimmer og glimemras som mig og frederikke kan pynte med... :)
  Rigtigt go nytårsaften til jer alle sammen.. den kan vist kun blive go.. :)
  Mange nytårskram..
  sku hilse fra de andre også... :)

  SvarSlet
 2. ...også her! Længes efter lyse dage og varme. Vinteren er hyggelig og smuk, men er glad for at bo i et land med så skiftende årstider!
  Det kunne være hyggeligt hvis du kikkede forbi på min nye blog, jeg er ny i blogland så jeg tuller rundt og kikker mig omkring og forsøger at skabe mig et overblik i dette fortryllende univers!!
  Hej fra Rikke.
  ps: fedt stof med æbleprint du har ;) - kan lige ane det på billedet... jeg købte selv tre meter af det forleden, til nye sofapuder..!

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig! Jeg har det sådan at når jul og nytår er overstået, ja så kan foråret bare komme an! Og det kan ikke gå hurtigt nok ;-)

  God nytår til dig og dine! ;-)

  SvarSlet
 4. Hørt! Jeg sidder også pt og labber det nye nummer af BoligLiv i mig.
  2011 og foråret kan bare komme an. Jeg er klar! Godt nytår :)

  SvarSlet
 5. åh jeg er også bare klar til forår

  SvarSlet