tirsdag den 17. juni 2014

Hyldeblomstsaft..






..Årets produktion er færdig og prøvesmagt :) Jeg har skrevet om hvordan jeg gør lige her, hvis du selv vil i gang. Jeg tror lige akkurat man kan nå det! Sidste år lærte jeg det bedste tip ever! Nemlig at man gemmer kvasen når saften er siet fra, putter den i et glas og hælder over med vodka. Lad det trække et par uger og så har man den lækreste hyldesnaps! Det smager virkelig godt og jeg var vildt imponeret over hvor meget smag den fik. I år har jeg lavet af en hel flaske vodka!!!! 

3 kommentarer:

  1. Godt tip! Jeg skal altså også ud og have fundet noget hyld, så jeg kan få lavet den lækre gyldne saft:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja virkelig godt! Meget vanedannende og ret fedt at man kan få noget så godt ud af noget man ellers bare smider ud :)

      Slet
  2. Mmmmm, hvor lækkert! Her i Nepal vokser der også masser af hylde, men i modsætning til i DK har det ingen duft eller smag:-/ meget mærkeligt! Kh Ingrid

    SvarSlet