torsdag den 5. juni 2014

Bruunshaab Gl. Papfabrik..


..Vi har endnu engang været et smut forbi papfabrikken i Bruunshåb, lige udenfor Viborg. Det er simpelthen det fineste sted og jeg har taget en forfærdelig masse billeder for der er bare så meget at kigge på. Jeg har valgt at dele dem lidt op, så hvis man allerede nu synes at det lyder hamrende kedeligt med billeder fra en papfabrik, så behøver man nok ikke kigge forbi bloggen de næste par dage..! Jeg synes nu man skal kigge med og de af jer der har mulighed for det bør helt klart osse selv lægge vejen forbi. Selvom det er gammelt og selvom det er PAP, eller måske lige præcis derfor, er det en på alle måder æstetisk oplevelse at besøge den gamle fabrik, der oven i købet ligger placeret i det mest idylliske landskab. Stay tuned, der kommer snart flere billeder :)

4 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til flere...vi har et besøg til gode endnu, men må forbi en dag...;)
  //Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, jeg er helt sikker på det osse lige er et sted for dig! Og jeg byder naturligvis på en kop kaffe, hvis I alligevel er på de her kanter :)

   Slet
 2. Lidt pinligt og bo så tæt på - og aldrig ha været der.

  Det må blive det næste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så typisk! Vi snakker SÅ tit om at skulle i svømmehallen, men får aldrig taget os sammen og vi bor, hvad, 50 meter derfra!!! :P

   Slet