onsdag den 21. august 2013

Vi strikker byen rød...


..Og vi har virkelig meget brug for din hjælp :) Fra den 14. til den 21. september løber Viborg Festuge af stablen og i den forbindelse vil vi gerne have klædt byen lidt festligt på :) Hvis du kan strikke, hækle, sy eller noget helt andet så vil vi meget gerne have din hjælp til at pynte byrummet op med garn og farver! Synes godt om vores side på Facebook eller send en mail på blaamejsen@sol.dk hvis du vil vide mere og del gerne budskabet med alle der kunne have lyst til at være med. Jo flere vi er, jo bedre :)
..Første gang vi mødes er nu på søndag, hvor der osse skal males fine skilte til festugen.. Kom og giv en hånd med det bliver SÅ hyggeligt! Du kan læse mere om hvor og hvornår lige her :)

..I forbindelse med vores lille projekt indsamler vi med arme og ben, alt hvad vi kan af garn, stofrester, gamle mellemlægsservietter, duge og slidte t-shirts.. Hvis du har noget liggende som du har lyst til at donere vil vi blive overstadigt glade :) Det kan enten afleveres på eller sendes til denne adresse; Carte Blanche, att. Lise Gløvermose Hald, Ammunitionsvej 4, 8800 Viborg! TAK!

4 kommentarer:

 1. nej, hvor fint & sejt. og jeg bor jo faktisk lige ved siden af det der viborg. :) jeg ved ikke, om jeg er helt sej og dygtig nok udi hækling - lidt nybegyndersk! men vil helt sikkert tage til festugen og kigge på.:) det lyder flooot.

  SvarSlet
 2. Super fed idé! Jeg har en masse garn jeg gerne vil donere, men kan I betale for Porto? :) skriv evt. til mig på pescno@gmail.com hvis det har interesse. Det drejer sig nok om 3-4 kg. garn i forskellige kvaliteter og tykkelser

  Klem Pernille

  SvarSlet
 3. ej øv man ikke bor i nærheden af Viborg... super initiativ, elsker når der bliver lavet sådan noget :)
  Rigtig god fornøjelse!
  KH Micha

  SvarSlet
 4. Måske i kan bruge min hjælp ? kan ikke strikke, men sy kan jeg da :)

  SvarSlet