søndag den 9. juni 2013

Akelejer..
..En af mine (mange) yndlings blomster.. Der er bare et eller andet helt særligt fint og lidt eventyragtigt over dem. Og så er de sådan lidt tilfældige på en ret charmerende måde! Vi har desværre ingen have her hvor vi bor, men jeg har fundet et hemmeligt sted, hvor jeg kan låne lidt :)

4 kommentarer:

 1. Dejligt med et sted hvor man kan "låne" akelejer. Ligesom du, har jeg også akelejer blandt mine yndlings... - Og sjovt hvordan der hvert år kommer nye farver til, når akelejerne blander frø med hinanden... Meget smukke billeder du har indfanget af akelejerne.

  SvarSlet
 2. Super flotte billeder! Jeg har en have, så jeg bestiller snart ikke andet, end at blive høj af blomsterglæde. Det er, hvad livet i parcelhus bringer. Da jeg boede i Odense C tænkte jeg ikke over det...nu går der næsten pensionist i den, til tider :-)

  SvarSlet
 3. Blomster er absolut en af de små glæder i hverdagen - og skønt, hvis du har fundet et lille "låne" sted... Smukke billeder!
  /tina

  SvarSlet
 4. He he.... Jeg har også et låne sted lige i nærheden, da jeg i dag så nogle fantastisk flotte lyserøde, ville jeg lige tage en ny buket med hjem...... Pudsigt nok kom roden med op..... På dem alle sammen! Nu står de fint plantet hjemme i min have!

  SvarSlet