søndag den 3. marts 2013

Fredags lopper...


 ..I fredags var jeg på en lille loppeudflugt.. Blå Kors Genbrug på Vestervangsvej her i Viborg har udvidet deres butik, så den nu er noget nær dobbelt så stor som før, så der måtte jeg lige en smut forbi efter at have afleveret Arthur hos sin dagplejemor.. I forhold til hvor stor butikken er, var jeg ikke overvældet over udvalget, men jeg fandt et par rigtig fine ting, til ganske fornuftige priser.. :)

11 kommentarer:

 1. Eejjj, de påskeæg er fantastiske!

  SvarSlet
 2. Lækre ting du har fundet på din loppetur :)

  SvarSlet
 3. næh, det postsæt havde jeg som barn - jeg kan ligeså tydeligt huske, hvordan jeg nærmest ikke kunne nænne at bruge de fine kort og frimærker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, hvor sjovt.. Jeg synes bare det er så fint! Det er osse helt tydeligt, at den jeg fandt her, har boet hos nogen hvor der er blevet passet godt på tingene :)

   Slet
 4. Wow noget lækkert sengetøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var lidt et scoop! Det er i super stand og så hele to dynebetræk.. Det er nok sådan et fund man kun får lov at gøre én gang :)

   Slet
 5. Den er SÅ god den Blå Kors - og det er skønt den kun bliver større! Vi må på loppis sammen når du har født og er frisk igen. Kan også anbefale den i Ravnstrup, hvis du gider køre efter det.

  SvarSlet
 6. Sikke nogle lækre fund...... bliver helt nysgerig efter at kigge i kogebogen!!!Må da forbi på vestervangs vej og se den store butik!!

  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet
 7. Lækre loppefund, især postsættet, sådan et ville jeg have elsket at lege med som barn. Heldige Arthur og lillebror:-)

  SvarSlet