onsdag den 27. februar 2013

Tæppestatus.. ..I går havde jeg termin, men selv om der stadig ingen tegn er på at lillebror vil ud i verden, så når jeg vist ikke at blive færdig med mit patchwork-babytæppe inden han melder sin ankomst! Det er egentlig ikke fordi jeg ikke godt kunne have nået det, for selv om det er nogle små sekskanter, så synes jeg faktisk det går ret hurtigt.. Jeg har bare så mange andre projekter og ideer hele tiden, at jeg ikke rigtig kan holde fokus på ét projekt af gangen! Færdigt det skal det nu nok blive engang for jeg synes stadig det er helt fantastisk smukt :)

19 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint :-) Jeg har også altid en masse løse ender rundt omkring, men de bliver vel også færdige en gang :-)
  Kh. Marlene

  SvarSlet
 2. Det er det bestemt! Du er virkelig dygtig til at sammensætte farver og mønstre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps. Hvordan sikrer du dig at sekskanterne bliver præcis lige store?

   Slet
  2. Tak Julia :) Altså jeg har printet en skabelon fra nettet, den bruger jeg til at tegne efter og når den er ved at være slidt printer jeg en ny! I starten tegnede jeg bare efter en af dem der var tegnet efter skabelonen, hvilket resulterede i at blomsterne blev større og større..!! Ved at bruge 'den samme' skabelon har jeg ikke haft det problem. Men altså når man tegner og klipper dem i hånden, og når de er så små, så bliver de ikke altid helt perfekte, men jeg synes at det udligner sig når de bliver syet sammen og pappet tages ud! :)

   Slet
  3. Det har også været min erfaring. Er bare ved at sy et sengetæppe, og når det er på så stort et område ses det bare lidt tydeligere. Men overvejer at finde et sted, der sælger skabeloner der er klippet ud og klar til brug. Så de bliver 100% lige store. Det kræver bare man kan finde nogen der passer til det jeg allerede er i gang med ;)

   Slet
 3. Amazing! And so tiny!!!

  SvarSlet
 4. Så fint! :-) Og virkelig fine negle.

  SvarSlet
 5. Jøsses, hvor er det fint!
  - lillebror venter da sikkert med at komme ud, til tæppet er klar... ;)

  SvarSlet
 6. For en lekker "blomstereng" . Det er kjempegøy å sy sekskanter. Jeg håper ikke du trenger å gå så lenge over termin. Jeg gikk 9dager over tiden med min datter. Det var 9 fryktelig laaaaaange dager husker jeg. Lykke til med fødselen. D

  SvarSlet
 7. Det ér virkelig smukt, Mejse! Og sy-billederne ser så dejlige ud - trænger sådan til en sydag..
  Pøj pøj med lillebror, når han endelig beslutter sig for at banke på ;-) Måske i morgen? Jeg vil gerne dele fødselsdag med ham :-)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 8. Det ER da bare helt fantastisk smukt! Jeg har sjældent set noget lignende, man får jo helt lyst til at gå igang :-)

  SvarSlet
 9. Det ser krævende ud, og jeg tager hatten af for arbejdet, som jeg dog kan se bærer frugt - flot, friskt og farverigt!
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Når man har syet de første 20 stykker, så går det heldigvis lidt på rutinen og så kan man godt slippe af sted med at se en film mens man 'arbejder' :)

   Slet
 10. Det er bare så fint det tæppe, færdigt eller ej! Laver du selv skabelonerne Mejse?
  Jeg får helt lyst til at starte et lignenede projekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK :) Jeg laver selv skabelonerne ja! Jeg har printet en skabelon fra nettet som jeg tegner efter. Når de er så små, så går der ret mange på sådan et projekt og de er svære at genbruge, igen fordi de er så små og nemt bliver bøjede! Du skal da bare i gang, det er i hvert fald et super projekt hvis man har en masse smårester man skal have brugt :)

   Slet
 11. Hvor er det fint! - og sikke en tålmodighed du har!

  SvarSlet