tirsdag den 28. februar 2012

Struds... med 7 æg...

 ...Jeg vidste selvfølgelig godt det var en god idé at male bagdøren i køkkenet med tavlelak, men jeg vidste ikke det var SÅ god en idé... Her udfolder hele familien sig dagligt kreativt og Arthur får vitterligt timer til at gå med at tegne, viske ud, tegne og viske ud, tegne og viske ud.. Men det aller bedste det er alle de fantastiske historier, der bliver fortalt mens, der bliver tegnet :)

mandag den 27. februar 2012

Zippers...

 ..Noget der hurtigt kan ruinere ethvert kreabudget.. Så til fire kroner pr. stk i genbrug og 50% i rabat oveni, så er det med at få fyldt lageret lidt op! Dejlige forårspasteller og knaldrød kom med hjem og ligger nu på skrivebordet og skriger på at blive brugt! Hvis du er hurtig er der måske stadig flere tilbage i Frelsens Hær Genbrug på Nørrealle i Århus :)

Lækre kællinger...

 ..Lidt af yndlingerne fra den røde løber.. Anna Faris, Jessica Chastain og absolut bedårende Michelle Williams..

 ...Aller dejligste Milla Jovovich, Gwyneth Paltrow og Rooney Mara alle vidunderligt smukke i kridhvidt..

 ...Og Meryl Streep og Glen Close i stadig topform..! Du kan se mange flere smukke kvinder lige her.. Med lidt held, kan jeg lige nå at sove en time eller to, før Arthur kalder...

torsdag den 16. februar 2012

"Mor laver"... ..Jeg har syet nyt nattøj til Arthur i dejlige striber.. Det er første gang jeg selv syr tøj sådan helt fra bunden, og lige bortset fra halsudskæringen, der blev lidt for stor, så er jeg ganske godt tilfreds! Arthur bor i sættet på 2. døgn nu og kigger stolt ned ad sig selv og siger "Mor laver" :)
Fætter BR-lastbilen har jeg i øvrigt fået i fødselsdagsgave.. Hurra for at der ingen aldersgrænser er i Club BR :)

tirsdag den 14. februar 2012

Åh, Valentin...

 ..Der er et eller andet befriende over den slags vulgære, pladderromantiske og totalt overflødige franchise-højtider som jeg slet ikke kan stå for :) Happy Valentine! 

mandag den 6. februar 2012

Legebørn leger bedst...


 ..Jeg er så heldig at dele hjem med hele to af slagsen! Og når mor kommer hjem med nye seje lyssværd, så kan det nok være man får plusser i bogen fra både den store og den lille :) Hvis dine drenge osse er tossede med stjernekrig, så holder Toys 'R' us for tiden den vildeste StarWars-fest, i anledning af repremieren på Episode 1, i biograferne den 9. februar! Faktisk så kan man blandt mange andre seje ting fægte med selveste Darth Vader og andre yndlings karakterer fra franchisen! Du kan læse meget mere, se alle de gode tilbud og tjekke hele programmet ud lige her

May the force be with you...! :)

torsdag den 2. februar 2012

Liebe ♥
 ..På lørdag vinker jeg farvel til mand, barn og Viborg og drager en HEL uge (!!!!!) alene til København. Jeg skal i en uges erhvervspraktik og har været så heldig at få lov at give en hjælpende hånd med hos Liebe i Kompagnistræde :) Jeg glæder mig helt vanvittigt og læser lige det nyeste nummer af Boligliv en ekstra gang. For sørme om der ikke lige præcis er en fiiin reportage fra både Susans værksted og private gemakker, så nu glæder jeg mig om muligt endnu mere! Men jeg kan osse godt mærke klumpen i min mave vokser lidt mere dag for dag, for det bliver sørme osse hårdt at undvære mine drenge en HEL uge (!!!!!) Heldigvis byder ugen på rigtig mange gode gensyn og jeg skal dele seng med en kær veninde og fejre fødselsdag og alt muligt, så mon ikke det hele bliver helt fantastisk og vidunderligt, trods savn og hvad dertil hører!

..Og tusind, tusind tak til alle jer, der har rakt en hånd ud og tilbudt pratikpladser. Det har virkelig været helt fantastisk og heldigvis har jeg flere praktikforløb i udsigt, så hvis jeg overlever denne gang, så tager jeg måske en tur til staden igen næste gang :)