mandag den 17. september 2012

Nye rutiner..
 ..Og lidt blandede billeder fra den seneste tid. Vi er ved at finde os til rette med nye rutiner.. Jesper og jeg er begge startet på nye studier og det betyder en hel ny hverdag på mange måder. Heldigvis er vi begge glade der hvor vi er og lektielæsning er faktisk helt hyggeligt når man kan sidde sammen med tændte stearinlys, kaffe på kanden og et susende efterår udenfor vinduet. Kolde, mørke, våde morgener af sted på cykel er til gengæld den mindre charmerende del af det nye studieliv.

7 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, og lidt misundelse på den tavle der. Det er godt at læse at rutinerne er ved at blive dagligdag, det gør det hele meget nemmere og så får man pludselig overskud til andet.

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende med studiestart...hvad læser I, hvis jeg må være så nysgerrig? Jeg står pludselig, efter 6 år i samme job, uden job og jeg får slet ikke respons på alle de stillinger jeg søger. Så tankerne går jo også i retning af en ny uddannelse...måske...og så er det jo godt at få lidt inspiration :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Skønne billeder da :)
  Hvor har du købt den grå briks?
  KH Anna

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne billeder - især den lille trold :) God fornøjelse med studierne - hvad er du begyndt at læse?

  SvarSlet
 5. Og i lige måde-skønne-farver-på-en-mandag Mejse!!:) En DEJLIG lille mand der ligger der og putter -og smukke prikker! Fine glimt fra din verden, meget! kh mille

  SvarSlet
 6. Lyder som en hyggelig travlhed og vi sidder også i øjeblikket med lektier om aften og tændte lys over alt:) Skønne billeder Mejsen:)

  SvarSlet
 7. Mest af alt lyder det både hyggeligt og dejligt ;-)

  SvarSlet