lørdag den 9. juni 2012

Mymlens mor..


 ..Vi er ret vilde med mumitroldene og som så mange andre samler vi lidt på det fine mumi-porcelæn herhjemme.. Vi er ved at have en ret fin lille samling. Måske synes jeg, at der ved at være gået lidt for meget inflation i dims og dut med mumitrolde på, og det er langt fra det hele der lever op til Janssons æstetik.. MEN denne nye mumikop fra Arabia, fik jeg af Jesper forleden, og den er jeg helt forelsket i :)

16 kommentarer:

 1. Fint fint krus, og tillykke med dit nye kæledyr

  SvarSlet
 2. Jeg er også med på mumi-krus vognen. Og med en lille pige undervejs (termin om en måned) kan man vel undskylde endnu et krus med bettepigens ankomst. Jeg har nemlig også forelsket mig i netop det krus.. Så mon ikke det lander hjemme i skabet inden længe :)

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart en værdig undskyldning! Og motivet på netop denne kop passer da osse helt perfekt til lige præcis den anledning :)

   Slet
 3. Jeg har siden det røg på markedet prøvet at undertrykke min trang til at købe det... Men forleden fandt jeg ud af, at det var på tilbud i Höganäs, Sverige. Så veninden fik grønt lys til at købe det.

  Det er jeg faktisk meget glad for nu, hvor jeg igen ser, hvor fint det er.

  Tillykke med dit fine krus :o)
  Og ja, tillykke med det søde kæledyr!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er godt nok helt vild med det! Og hvis det så oven i købet er på tilbud kan der ikke være meget at rafle om :)

   Slet
 4. Jeg er helt enig i at ikke alt der produceres med mumitroldene er tro mod Tove Janssons oprindelige mumiæstetik. Men kruset her er så fint og skal helt sikkert også med i min samling, som vist tæller alle krus lavet siden 2005 eller sådan noget.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Rart at høre jeg ikke er den eneste der er lidt kritisk :) Det er nok osse bare fordi jeg altid har elsket de mumitrolde og så er det bare lidt hårdt at se når der bare går "tjen penge i den". Og hvor er du bare sej at du har dem alle vi har kun lige rundet de 8 :)

   Slet
  2. Jeg elsker også historierne og de oprindelige tegninger, så synes at meget af det nye, der laves ikke er i den rigtige "ånd".

   Jeg mangler jo desværre alle de helt gamle krus, men de er sindssygt dyre på netauktioner og helt så tosset er jeg endnu ikke, at jeg giver 1000 kroner for en kaffekop...

   Kh. Mirjam

   Slet
 5. Ej hvor er den bare super fin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke! Hvis du er heldig kan du måske få lov at låne den næste gang du kommer på besøg :)

   Slet
  2. Jubiii - vil jeg glæde mig til :)

   Slet
 6. Den er super fin :-) Den gang jeg så mumitroldene i fjernsynet, har jeg aldrig set lige den dame der :-)

  BTW, jeg følger med fast, men har vi egentlig overhovedet fået svar på det med hvad overraskelsen med V'et var?For det var jo i hvert fald ikke vielse som du skrev.

  Kh Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Julie :) Og nej hemmeligheden er stadig hemmelig, forhåbentlig bliver den klar inden så længe, men vi har haft så travlt den seneste tid, men jeg lover at fortælle mere så snart der er noget at vise frem :)

   Slet
  2. Årh okay så. Jeg er bare stadig nysgerrig, og så tænkte jeg om der var noget som var gået forbi min næse eller hvad! Men heldigvis ikke :-)

   Kh

   Slet
 7. Ej, hvor er den fin! Har aldrig før set den. Er også begyndt at samle lidt på kopperne:)

  SvarSlet