fredag den 23. marts 2012

koncentration...
...Det vildeste lige nu er når man får lov at låne fars Toy Story Lego..! Og jeg er ærlig talt imponeret over hvor langt både koncentration og tålmodighed rækker hos vores lille dreng.. Der kan snildt gå halvanden time med at sidde stille, og samle og skille ad.. Egentlig er han nok alt for lille til alle de små klodser, men vi har lavet reglen - Duplo på gulvet og små klodser på bordet, og kun sammen med far og mor, og det har han bare accepteret! Og hvor er det altså bare hyggeligt at vi sådan alle sammen kan sidde og nørkle ved spisebordet med hver vores, men stadig nyde hinandens nærvær :)

7 kommentarer:

 1. hvor er han bare sød :) især som han sidder der og glæder sig :)) og ja, det er utroligt så lang tid de små kan sidde stille når de får lov til det som ellers ikke er hverdagslegetøjet..

  SvarSlet
 2. Hold op en sød dreng I har jer :)
  God weekend
  knus knus
  fra
  Natacha

  SvarSlet
 3. Det lyder også bare super, super hyggeligt. Og imponerende at han kan sidde og koncentrere sig sådan. Den smukke dreng altså :)

  KH

  SvarSlet
 4. Du kan godt være stolt - for hvor er han skøn & dygtig!
  Og forsinket tillykke med den fine header. Jeg læser (alt for tit) blogs på reader, og så ser man jo slet ikke den slags! Hvor er den bare SKØN!
  Ha' en helt fantastisk weekend, søde Mejse!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 5. årh hvor er han bare sød, ja det er stort når sådan noget ekstra særligt legetøj kommer indenfor rækkevidde :D

  SvarSlet
 6. Awww that little guy is the cutest!

  SvarSlet