fredag den 30. september 2011

En ny yngling :) ..Skåret jeg fandt på vores gåtur fobrleden, kom selvfølgelig med hjem i lommen.. Nu har jeg slebet det og monteret det på en fingerring! Ih, hvor jeg allerede elsker den ♥

2 meter Mike Andersen, tak...
 ..Aftenen i går bød på endnu mere Mejse og Jesper-tid da vi, i gode venners gode selskab, nød tonerne af Danmarks måske dygtigstigste, i hvert fald højeste, bluesmusiker, Mike Andersen! Og det var som altid en udsøgt fornøjelse! Der er bare noget helt særligt livsbekræftende i at se seks fuldvoksne mænd, forvandle sig til små legesyge drenge bag instrumenterne på scenen. Det var umuligt ikke at lade sig rive med af den gode stemning og deres enorme talent! Sådan en helt almindelig torsdag behøver slet ikke være så kedelig :)

onsdag den 28. september 2011

I dag er vi bare Mejse og Jesper...

 ...Arthur hygger sig hjemme hos sin momsemor, så vi er helt alene hjemme.. Så vi kærester, spiser nachos i sofaen, ser sci fi og alle mulige andre ting man kan når man ikke har nogen børn..! En dejlig aften til jer :)

tirsdag den 27. september 2011

Lille Peter Edderkop..


 ..Det har længe været lidt tomt på væggene i Arthurs værelse, men nu har jeg i hvert fald fået lavet en midlertidig løsning, som jeg ok tilfreds med.. Arthur er ret glad for at synge og næst efter Kaj, Kaj, Kaj, Mig, Mig, Mig-sangen, så er Lille Peter Edderkop ynglings sangen....Og ja, det blev så den der inspirerede til denne hjemmefabrikerede vægdekoration :) 

 ..Og så fandt jeg i samme omgang ud af at Lille Peter Edderkop er skrevet af Knud Pheiffer tilbage i 1948 og at den originale tekst omfatter hele ti vers.. Og oven i købet ti helt fantastiske vers som bare har givet den lille åndssvage melodi, så meget mere betydning!! Pludselig bankede morhjertet lidt hurtigere og jeg blev nærmest helt rørt over min søns fascination af sangen om det lille kræ.. A'men altså!!! Og ja I skal da osse kende hele Peters historie, så here it goes:

Lille Peter edderkop 


Lille Peter Edderkop er et lykkedyr,
Nu skal vi høre Peters eventyr.
Han kom til verden i en dejlig skov,
lille Peter Edderkop syntes, det var sjov.

I sin moders spindelvæv kravled’ han omkring,
men han bestilte ingen verdens ting.
Så sagde hans moder: “Du skal fange fluer”.
Lille Peter Edderkop tog en gyngetur.

Peter tog en gyngetur i sin tynde snor,
men han bestilte stadig ikke spor.
Pludselig mens han gyngede knækkede hans snor,
så blev Peter Edderkop borte fra sin mor.

Peter han kravlede rundt på må og få,
op i en hat, han pludselig lige så.
Hatten kom på hovedet, Peter sad i ly,
så kom Peter Edderkop til den store by.

Peter laved’ spindelvæv, de blev fejet ned,
men nu var han flittig, han blev bare ved.
For i en kuffert også spindes kan,
Lille Peter Edderkop kom til fremmed land.
Han kom til Amerika, der blev Peter paf,
skyskraberhuset, højt som en giraf.
Oppe på taget kravled’ han og spandt,
så blev Peter Edderkop svimmel og forsvandt.
Lige ned i skægget hos sin gamle ven,
men han krøb selv i kufferten igen.
En indianer lukkede låget op:
“Ugh, ugh, ugh, der sidder jo Peter Edderkop.
Mellem indianere tumled’ han sig glad,
her var der sjov og her var også mad.
Manden han længtes alligevel hjem,
Han tog Peter Edderkop med hjem til sig selv.
Med- og modgang Peter tog, ligefra han faldt,
gør du det samme, så kan du klare alt.
Det er hvad du vil erfare gang på gang,
bare kravle op igen som i Peters sang.

Lille Peter Edderkop kravled’ langsomt op,
regnen den kom og skylled’ Peter væk.
Så kom solen og tørred’ Peters krop,
Lille Peter Edderkop kravled’ atter op. 

..Og ja, jeg ved godt edderkopper har otte ben, men den blev bare ALT for livagtig!!!! 

Kunst i børnehøjde...
 ..Endelig har jeg fået indrammet de fine prints jeg viste frem her, og de er nu kommet op at hænge på Arthurs værelse :)


..Et par dage efter vi havde fundet de fine puslespil fandt vi faktisk denne bog i genbrug! Ret pudsigt :) Hvis du skulle finde eller ligge inde med Askepot eller Rødhætte i samme serie, og er interesseret i at sælge eller bytte, så sig endelig til :)

mandag den 26. september 2011

En af os....?!


Jeg er psykisk syg, er du? 

..Uanset hvad så brug to minutter af dit liv på at klikke forbi en-af-os.dk og giv din støtte ved at like på facebook! Lad os sammen gøre tabuet om psykisk sygdom til fortid, én gang for alle :)

A-Z om Blåmejsen

Jeg er hoppet med på Julias udfordring så her får I så osse lige fra A-Z om mig..

A. Age: 22
B. Bed size: 120x200
C. Chore that you hate: At tørre støv af .. Til gengæld kan jeg ret godt lide at støvsuge, ordne vasketøj og efter at have været stuepige på et hotel, hvor vi arbejdede på tid, synes jeg stadig det er lidt sjovt at se hvor hurtigt jeg kan gøre badeværelset rent og skifte sengetøjet :)
D. Dogs: Hvis ikke vi boede til leje, så havde vi helt sikkert..!
E. Essential start to your day: Jeg har generelt ret svært ved at komme op af sengen, men det har hjulpet betydeligt efter vi har fået Arthur. Han får mig som regel op ret tidligt og det er jo faktisk helt dejligt at komme tidligt op og få noget ud af dagen. 
F. Favorite color: vist bare farver generelt :)
G. Gold or Silver: Begge dele. 
H. Height: 165 på en god dag!
I. Instruments you play(ed): det har jeg heldigvis en kæreste der tager sig af :) Jeg ville dog gerne, men har absolut intet talent for det..!
J. Job title: Studerende 
K. Kids: Arthur fra 2010
L. Live: Viborg
M. Mother’s name: Annie
N. Nicknames: Der er mange gennem tiden der har troet at Mejse var et kælenavn, men det er altså mit helt rigtige navn! Mejsemus til gengæld, er vist det der er hyppigst brugt. Selv min børnehaveklasselærer kalder mig stadig Mejsemus, når jeg møder hende på gaden.
O. Overnight hospital stays: Sidste gang jeg overnattede på hospitalet var da Arthur kom til verden, så det var heldigvis i en glædelig anledning :)
P. Pet peeves: Jeg er ret lydfølsom, så larmende knallerter eller hvis folk fx gør nar af en sang kan gøre mig rimelig irriteret! Ellers så synes jeg faktisk jeg er ret tolerant!
Q. Quote from a movie: When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.. Det var lidt en tung en, men jeg må altså indrømme at jeg er ret pjattet med zombiefilm!
R. Right or left handed: Højre
S. Siblings: 3 hele og 3 halve
T. Time you wake up: Det gør jeg ikke, det gør Arthur og det er som regel mellem 6 og 8..
U. Underwear: Langt det meste af tiden, ja!
V. Vegetable you hate: Bladselleri, grøn peber og for meget rødløg på en gang er heller ikke godt!
W. What makes you run late: Det er SÅ meget Bloglands skyld når jeg kommer for sent og Pinterest's!!! 
X. X-Rays you’ve had: Det har vist kun været ved tandlægen. Min lillesøster til gengæld har stort set altid et eller andet i gips..
Y. Yummy food that you make: Min mor bager de mest fantastiske boller. Jeg har arvet opskriften og selvom de ikke er helt så gode, så bliver de bedre gang for gang :)
Z. Zoo animal: Jeg synes de fleste dyr er dejlige, men jeg kan da godt nævne et par favoritter.. Tucan'er, Giraffer, orangutanger, Pandaer og pingviner...

Ja, så ved I da i hvert fald det :)

Højt hår og polka prikker...


 ..Mandag morgen får kamp til stregen, ja den gør!!! :)

Efterårs krokus...

  ..Det er lidt sjovt for i foråret gider jeg dem ikke rigtigt.. Der vil jeg meget hellere kigge på vintergækker og erantis.. Men nu, om efteråret, synes jeg de er noget af det smukkeste :)

søndag den 25. september 2011

Ud i efteråret...


 ...Vi har fejret en helt fantastisk efterårsdag, her i Viborg, i dag! Med gåtur, kastanjer, krokus og varm kakao :)

lørdag den 24. september 2011

Life is good...

 ...Er nok det Arthur ville sige, altså hvis han kunne..! Vi nyder en stille lørdag, hvis nogen skulle være i tvivl :)

Æblechips...


 ..Et rigtig hyggeligt projekt til lange eftermiddage og en god mulighed for at få brugt nogle af alle de skønne æbler fra farmors have.. 
..Æbler skæres i skiver,så tynde som muligt, og kernehuset skæres fra. Jeg har skåret dem ud i stjerner, men man kan osse bare starte med at halvere æblet og skære kernehuset fra inden det skæres i skiver.. Men altså, så bliver hullet jo bare rundt og jeg er 100 % sikker på de smager bedre med stjerner i midten :) Æblerne bages i ovnen ved 100 grader til de er gyldne og sprøde.. Spises straks! De kan godt gemmes i en kagedåse, men det er svært at holde dem sprøde i længere tid er min erfaring.. Men de er næsten osse for gode til at gemme :)