..Et rigtig hyggeligt projekt til lange eftermiddage og en god mulighed for at få brugt nogle af alle de skønne æbler fra farmors have..
..Æbler skæres i skiver,så tynde som muligt, og kernehuset skæres fra. Jeg har skåret dem ud i stjerner, men man kan osse bare starte med at halvere æblet og skære kernehuset fra inden det skæres i skiver.. Men altså, så bliver hullet jo bare rundt og jeg er 100 % sikker på de smager bedre med stjerner i midten :) Æblerne bages i ovnen ved 100 grader til de er gyldne og sprøde.. Spises straks! De kan godt gemmes i en kagedåse, men det er svært at holde dem sprøde i længere tid er min erfaring.. Men de er næsten osse for gode til at gemme :)
Stjerne-gode-æbler!
SvarSletNemlig :)
SvarSletUh, de ser gode ud. Det skal prøves for jeg har masser af æbler fra haven :)
SvarSletSer godt ud.. Det skal da helt sikkert prøves af :D
SvarSletÅh det er flere år siden, at jeg har prøvet at lave æblechips, det må jeg snart prøve. Tak for ideen ;0)
SvarSletMejse tak! Jeg har i torsdags for første gang i mit liv smagt de der, og tænkt at jeg sagtens kunne lave dem selv, men fandt aldrig ud af, hvordan. Men fedt du lige gav en DIY <3
SvarSletMums hvor lækkert og jeg er da i øvrigt helt overbevist om at et stjerneformet hul forbedrer smagen :-)
SvarSletså hyggeligt med stjerner..
SvarSletklart må de da smage bedre..
Dem må jeg lave i dag:-)
SvarSlet