lørdag den 24. september 2011

Æblechips...


 ..Et rigtig hyggeligt projekt til lange eftermiddage og en god mulighed for at få brugt nogle af alle de skønne æbler fra farmors have.. 




..Æbler skæres i skiver,så tynde som muligt, og kernehuset skæres fra. Jeg har skåret dem ud i stjerner, men man kan osse bare starte med at halvere æblet og skære kernehuset fra inden det skæres i skiver.. Men altså, så bliver hullet jo bare rundt og jeg er 100 % sikker på de smager bedre med stjerner i midten :) Æblerne bages i ovnen ved 100 grader til de er gyldne og sprøde.. Spises straks! De kan godt gemmes i en kagedåse, men det er svært at holde dem sprøde i længere tid er min erfaring.. Men de er næsten osse for gode til at gemme :)

9 kommentarer:

  1. Uh, de ser gode ud. Det skal prøves for jeg har masser af æbler fra haven :)

    SvarSlet
  2. Ser godt ud.. Det skal da helt sikkert prøves af :D

    SvarSlet
  3. Åh det er flere år siden, at jeg har prøvet at lave æblechips, det må jeg snart prøve. Tak for ideen ;0)

    SvarSlet
  4. Mejse tak! Jeg har i torsdags for første gang i mit liv smagt de der, og tænkt at jeg sagtens kunne lave dem selv, men fandt aldrig ud af, hvordan. Men fedt du lige gav en DIY <3

    SvarSlet
  5. Mums hvor lækkert og jeg er da i øvrigt helt overbevist om at et stjerneformet hul forbedrer smagen :-)

    SvarSlet
  6. så hyggeligt med stjerner..
    klart må de da smage bedre..

    SvarSlet