torsdag den 1. december 2011

1. december...

 ..Julenissen har været oppe hele natten og rydde op og pynte til jul.. Så der var SÅ fint da vi stod op i morges og sørme om den ikke osse havde husket at lægge en kalenderpakke frem :)..Inden i var den fineste gamle juleplatte fra Lyngby Porcelæn! Arthur plejer at spise grød om morgenen, men den nye tallerken skulle selvfølgelig indvies! Så vi fejrede første december med æg, bacon og rugbrød med ketchup :)


..Og til aften fik vi risengrød..! Det har været en hård uge herhjemme.. Med ALT for meget sygdom og ALT for lidt farmand, der i disse uger er i praktik i Århus.. I morgen får vi ham hjem for en kort bemærkning og det GLÆDER vi os til! Der er så mange ting jeg gerne vil blogge om og jeg har en milliard billeder liggende, men det hele er lidt kaotisk for tiden, på godt og ondt :) Der sker SÅ mange fine ting i vores lille by her i julen, som jeg gerne vil gøre lidt reklame for, men lige nu er jeg fyldt op af markedsforberedelser og jule-oppyntning, det skal dog lige nævnes at Viborg, i næste uge, endnu engang byder på Internationalt marked på Nytorv fra onsdag til søndag! Det bliver SÅ fedt :)

7 kommentarer:

 1. åh så smuk den er den juleplatte, og tak for info om internationalt marked, der var jeg lige ved at misse det igen.

  SvarSlet
 2. Og I spiser simpelthen med træskeer?! Gennemført julestil:)

  SvarSlet
 3. Jeannett- Det var i hvert fald så lidt :)

  Anne- Hihi, ja intet mindre :)

  SvarSlet
 4. Den er så fin din juleheader!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare mega hyggeligt ud Mejse! :-)

  SvarSlet
 6. Ih, har forelsker mig i nogle ligende skåle... også planen at de skal bruge til risengrødsspisning. Det med træskeerne er en fin detalje, gør det bare endnu mere julet og hyggeligt!

  SvarSlet
 7. Hvor har du fundet træskeerne? Kan ikke opdrive dem nogen steder og den jeg købte for år tilbage er desværre blevet væk... :-)

  SvarSlet